No - i to w liczbie mnogiej! I tyle mi musi wystarczyć. Szkoda, ale rozumiem
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Drużyna szkocka się troszkę wykruszyła , ale symbolicznie zaznaczymy swoją obecność .
Czyli będę ja i Kenny Mowbray. Dwie inne osoby się zastanawiają, ale nie liczę by jednak do nas dołączyły."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Makaron, jeśli zamierzacie przywieźć swoje piwka, to koniecznie proszę wpiszcie się tutaj - koszulka warsztatowa i inne gadżety gratis
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMakaron, jeśli zamierzacie przywieźć swoje piwka, to koniecznie proszę wpiszcie się tutaj - koszulka warsztatowa i inne gadżety gratis"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
OK, zatem zapraszam na wizytację w celu lepszego przygotowania za rok
Comment
-
-
Tak sobie pomyślałam - a może tak Makaron dałby się trochę wykorzystać i mała pogadankę na temat piw angielskich strzelił, albo przybliżył jakiś konkretny styl - co Wy na to - Makaronie i Marusiu?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Marusiu jest na tak - właśnie jestem w fazie obmyślania wzbogacenia WWP krótkimi prelekcjami, zatem ten pomysł to woda na warsztatowy młyn - Makaronie - 5 minut pogawędki - co Ty na to?
Comment
-
-
Pozwólcie, że zaklnę szpetnie: kurka wodna!
Właśnie się dowiedziałem, że do 8go maja włącznie mam szkolenie we Berlinie. Czy miałbym jeszcze po co się zjawiać w sobotni wieczór? Mogę berlińskich kilka kwasiurów przywieść...
W kwestii noclegu to gdzieś się można przytulić?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
W sobotni wieczór impreza dopiero będzie nabierać tempa! Ba, dla tych co przetrwają jest jeszcze niedziela.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Seta, ależ oczywiście, że sobota wieczór jest odpowiednia, tylko weź urlop na poniedziałek
Comment
-
-
no ba!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTak sobie pomyślałam - a może tak Makaron dałby się trochę wykorzystać i mała pogadankę na temat piw angielskich strzelił, albo przybliżył jakiś konkretny styl - co Wy na to - Makaronie i Marusiu?"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Makaron - it's up to you - w czym czujesz się najlepiej - 5 minut pogadanki ze sceny, a potem w kuluarach ci, którzy się zainteresują będą Ci suszyć głowę dalej Będzie ekran, projektor, zatem jak machniesz jakieś obrazki, to też puścimy
Comment
-
-
A czy będą jakieś lodówki dodatkowe gdzie by można schłodzic piwa przytargane do degustacji?
W tamtym roku wstyd było dawał ludziom ciepłe piwo.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedzi(...)Tylko nie stout, bo tego nawet nie można napić się z pompy w okolicy.
Comment
-
Comment