Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
Last edited by Marusia; 2010-03-23, 20:47.
-
-
W tych lochach to chyba nie będzie za gorąco? Wiem, że to zbyt mało by osiągnąć odpowiednią temperaturę spożycia, ale zawsze coś.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
"Gorąco w lochach" to oksymoron
Comment
-
-
Gorące Lochy II
Piękny tytuł by był- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Gorące Loszki III, ale to już zoofilią trąci
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A kiedy zdradzisz listę browarów (tych z nalewakami) ?Last edited by Pendragon; 2010-03-24, 19:47.
Comment
-
-
Jak będę miała podpisane umowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziw tym zmotoryzowani na wynos, jak już przecierpią fakt niemożności spróbowania tych dóbr z kijaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziW kwestii noclegu to gdzieś się można przytulić?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
No to już szybciej takie:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
A jeśli ktoś umiejut igrat' na harmoszkie:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Albo:
Nie wiem co ma Kazik i Mariola wspólnego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziPonieważ JAQBA zapchała sobie skrzynkę spamem odpowiem tu, że serdecznie dziękuję za propozycję, ale przytulam się do Dźeksonów...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi(...) serdecznie dziękuję za propozycję, ale przytulam się do Dźeksonów...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA sprawdzałeś to na mapie?
Comment
-
Comment