Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik
Wyświetlenie odpowiedzi
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziśpiwór
Comment
-
-
Czy możecie polecić któryś z tańszych hoteli w okolicy (może być ciutkę szerszej) Zamku?
Czy wskazówki google co do do dojazdu z Poznania są słuszne (droga nr 5, przez Most Milenijny i potem 94/Lotnicza/Kosmonautów do Zamku) czy może jest jakaś sprytniejsza opcja?Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziCzy wskazówki google co do do dojazdu z Poznania są słuszne (droga nr 5, przez Most Milenijny i potem 94/Lotnicza/Kosmonautów do Zamku) czy może jest jakaś sprytniejsza opcja?
Pomiędzy Trzebnicą i Wrocławiem prowadzone są intensywne roboty drogowe, czas przejazdu ok. 45min.
Dobra, bliźni wraca to pierwszej wersji dojazdu do Wrocka komunikacją zbiorową.
Kopyr jestem u ciebie o 7.30.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziCzy wskazówki google co do do dojazdu z Poznania są słuszne (droga nr 5, przez Most Milenijny i potem 94/Lotnicza/Kosmonautów do Zamku) czy może jest jakaś sprytniejsza opcja?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzialbo w Trzebnicy skręt na drogę przez Głuchów Górny, Skarszyn, Siedlec i Pasikurowice.
To już lepiej w Trzebnicy na Oborniki Śl. Ruch jest, ale idzie płynnie no i bliżej na Milenijny.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTam jest fatalna droga.
To już lepiej w Trzebnicy na Oborniki Śl. Ruch jest, ale idzie płynnie no i bliżej na Milenijny.
Z okazji, że bliźni się zdecydował, to wezmę 2 kegi.
Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2010-05-05, 08:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTam jest fatalna droga.
To już lepiej w Trzebnicy na Oborniki Śl. Ruch jest, ale idzie płynnie no i bliżej na Milenijny.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziCzy możecie polecić któryś z tańszych hoteli w okolicy (może być ciutkę szerszej) Zamku?
Właśnie zwolniło się tam miejsce, bo... rozchorowałem się!
Rok czekania na Warsztaty, wypytywanie się o wyszynk piwa na Festiwalu i pod sam finisz dałem się załatwić mazowieckim przeciągom...
Forumowiczom znany jest też ten obiekt: http://www.puhot.pl/text.php?alias=o...pokoje&lang=PL
Stąd są bezpośrednie tramwaje pod sam Zamek. Przystanek tuż za oknem hoteliku
Bawcie się dobrze, jak dobrze pójdzie to sobie odbiję to sobie pod koniec maja. Już teraz zapowiadam - chcę być 27 i 28 maja w Czeskim Raju!Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-05-05, 09:24.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pendragon - nie bądź mięczak - dopiero środa, do soboty masz wydobrzeć i przyjeżdżać!
27 maja to ja na koncercie AC/DC w Wawie będę.
Comment
-
-
Nida rady...
No patrz, ja 27-ego też w Warszawie mam być, ale tylko do południa, by wieczorem już we Wrocku... To w piątek opowiesz mi wrażenia pokoncertowe
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Większym problemem niż kłopoty zdrowotne dla niektórych mogą być utrudnienia komunikacyjne m.in. nieudolna kolej czy pył wulkaniczny.
Ps. W sobotę grożą deszczem
Comment
-
-
No i niech sobie grożą - będą parasole, namioty - damy radę. A jakby całkiem lało to cały Festiwal przeniesiony zostanie do podziemi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo i niech sobie grożą - będą parasole, namioty - damy radę. A jakby całkiem lało to cały Festiwal przeniesiony zostanie do podziemi
Comment
-
Comment