Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
VII Warsztaty Piwowarskie, 8-9 maja 2010 - rozmowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo tam jeszcze było - jakie Svijany, Rampusaki i inne fajne wynalazki? Cerna Hora w ogóle nie wiem, co miała.
- Staročeský Pivovárek Dobruška, Rampušák
- Rychnov nad Kněžnou, Rychnovský Kaštan (11)
- Svijany, Svijanská Kněžna
- Polička, Hradebni Světlé Vyčepni (10)
- Černá Hora, Velen - widziałem beczkę
Comment
-
-
101 Piw:
Konstancin:
- Dawne
- MazowieckieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSmak Piwa:
- Lindeman's Kriek
- Lindeman's Framboise
- Hoeggarden witbier
Koło Bonera lany był też Bishop's Finger i Spitfire od Shepherda.Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2010-05-18, 07:43.
Comment
-
-
Na stoisku Żywca było lane "Blanche de Namur". Tak był opisany nalewak i potwierdził to barman.
A poza tym, następnym razem trzeba będzie brać małe piwa bo jak widzę wielu nie spróbowałem."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSmak Piwa:
- Lindeman's Kriek
- Lindeman's Framboise
- Hoeggarden witbier
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal_s Wyświetlenie odpowiedziZ tego co pamiętam, to z wymienionych lany był tylko Hoegaarden, bo Lindeman's był tylko w butelkach różnego kalibru. Oprócz Hoegaardena lali też Leffe (Brune, zdaje się).Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafal_s Wyświetlenie odpowiedziZ tego co pamiętam, to z wymienionych lany był tylko Hoegaarden, bo Lindeman's był tylko w butelkach różnego kalibru. Oprócz Hoegaardena lali też Leffe (Brune, zdaje się).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKriek i Framboise tez były lane - próbowałam krieka osobiście
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie - ja piłem lane Faro a było to w sobotę.MM961
4:-)
Comment
-
-
A ja się pytam gdzie sa zdjęcie? No gdzie? Tylu robiło i nic
Docent, będzie coś?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA ja się pytam gdzie sa zdjęcie? No gdzie? Tylu robiło i nic
Docent, będzie coś?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNa pewno byłoby gdybym tam był
wybacz Docent, że jeszcze przed Twoją inną oczekującą relacją, ale nie dałem rady :/
P.S. Jak to cię nie było? Co to w ogóle za porządki?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment