Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek
Wyświetlenie odpowiedzi
VII WWP - Panel degustacyjny
Collapse
X
-
Infam ma rację, ileż tego Grodzisza można
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziStout`em.Ostatnia zmiana dokonana przez Twilight_Alehouse; 2009-12-13, 23:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziNie dość, że apostrof nieprawidłowy, to jeszcze zupełnie niepotrzebny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek Wyświetlenie odpowiedzi2a. ew. anteks mógłby wziać z 2. '09Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
No i co, znowu dupa nie panel? Chyba trzeba będzie odgórnie wyznaczyć styl piwa i osobę do opanowania degustacji
Czasu mało, nic nie zdecydowaliście, zatem proponuję albo któryś ze styli, który bierze udział w konkursie we Wrocku, albo w Żywcu, bo te piwa sporo osób i tak uwarzy, więc będzie co porównywać.
Chwalta się, co kto ma. Może milk stout, żeby ustalić optymalną ilość laktozy na warkę - ja akurat przedwczoraj na Szkółce warzyłam po różnych konsultacjach, zatem mój egzemplarz będzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo i co, znowu dupa nie panel? Chyba trzeba będzie odgórnie wyznaczyć styl piwa i osobę do opanowania degustacji
Czasu mało, nic nie zdecydowaliście, zatem proponuję albo któryś ze styli, który bierze udział w konkursie we Wrocku, albo w Żywcu, bo te piwa sporo osób i tak uwarzy, więc będzie co porównywać.
Chwalta się, co kto ma. Może milk stout, żeby ustalić optymalną ilość laktozy na warkę - ja akurat przedwczoraj na Szkółce warzyłam po różnych konsultacjach, zatem mój egzemplarz będzie
Comment
-
-
Myślę, że jeśli ustalimy jakie piwo, to chętni się znajdą. Mamy w Zamku dużo miejsca, więc nie musi to być jakieś pisemne zobowiązanie. Po prostu na wejściu będzie informacja, że chętni z piwami mają się zgłosić do Kopyra (którego odpowiednio oznakujemy) i podegustujecie. Najwyżej po 10 minutach będzie koniec
Jak się raz zacznie, to potem zainteresowanie z roku na rok będzie rosło.Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2010-03-16, 15:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że jeśli ustalimy jakie piwo, to chętni się znajdą. Mamy w Zamku dużo miejsca, więc nie musi to być jakieś pisemne zobowiązanie. Po prostu na wejściu będzie informacja, że chętni z piwami mają się zgłosić do Kopyra (którego odpowiednio oznakujemy) i podegustujecie. Najwyżej po 10 minutach będzie koniec
Jak się raz zacznie, to potem zainteresowanie z roku na rok będzie rosło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziW sumie masz rację. No to wybieram milk stout i helles i alleluja i do przodu. Cały czas do przodu.
Comment
-
-
I jak? Będzie ten Panel? Dużo chętnych?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziI jak? Będzie ten Panel? Dużo chętnych?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziW sumie masz rację. No to wybieram milk stout i helles i alleluja i do przodu. Cały czas do przodu.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment