Ja tak sobie myślę, że jak już wiemy co się będzie działo w przyszłym roku, to myślę że prezes Kopyr odpowiednio zarządzi i panel się odbędzie P.S. Piwka też miałem przygotowane żeby nie było, ale jakieś laski mi wychlały
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
Ja tak sobie myślę, że jak już wiemy co się będzie działo w przyszłym roku, to myślę że prezes Kopyr odpowiednio zarządzi i panel się odbędzie P.S. Piwka też miałem przygotowane żeby nie było, ale jakieś laski mi wychlały
Marusia już zapowiedziała, że w przyszłym roku WWP zaczną się wcześniej i wtedy będzie czas na panel.
Marusia już zapowiedziała, że w przyszłym roku WWP zaczną się wcześniej i wtedy będzie czas na panel.
O Jezu, to o której szkolenie? O 7.00?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Marusia już zapowiedziała, że w przyszłym roku WWP zaczną się wcześniej i wtedy będzie czas na panel.
To raz - mejbi a dwa - na pewno będą głośniki nie tylko w jednej sali - w tym roku zdzierałam bezproduktywnie gardło, a poza salą "scenową" i najbliższymi centymetrami słychać mnie nie było Stąd i o panelu, jak i o kilku innych sprawach niewiele kto słyszał.
P.S. A ja nawet nie wiem, czy w końcu wzięłam Szkółkowego Milk Stouta na panel, bo i tak zostało wszystko rozlane do degustacji publicznej
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2010-05-13, 22:40.
bo i tak zostało wszystko rozlane do degustacji publicznej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Przemo
P.S. Piwka też miałem przygotowane żeby nie było, ale jakieś laski mi wychlały
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fido
Wszak jakoś te dwa kegi do maleńkich kubeczków rozlałem
W ogóle odniosłem wrażenie, że w tym Wrocławiu to ludzie chyba nigdy dobrego piwa nie pili. Przez ponad cztery godziny laliśmy piwo bez przerwy i stale była kolejka. Niektórzy nawet sami się obsługiwali z butelek stojących na stoliku. Wygląda na to, że mamy jeszcze dużo do zrobienia w kwestii edukacji konsumentów piwa. Proponuję hasło: Piwo pod strzechy! (szczególnie Wrocławia)
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...
Wielkie przeszklone gmachy świadczą niechybnie, że miejsce przeznaczone jest dla celów biznesowo - handlowych. W takim otoczeniu, mieści się browar restauracyjny Cosmopolite. Generalnie nazwa tego kombinatu brzmi: Mercure Kyiv Congress Hall. Moloch z wielkim centrum handlowym.
Nie powiem,...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Po wypiciu piw z jedynego, czeskiego minibrowaru rozlewającego piwa do puszek mam dylemat co z nimi zrobić . Do kosza, czy może ktoś ze zbieraczy reflektuje na takowe ,skarby,?
Praktycznie wszystkie wzory posiadam podwójnie....
Tę część programu proponuję dla w miarę doświadczonych piwowarów. Można zrobić kryterium minimalnej ilości warek, choć nie wiem czy jest taka konieczność. Jeśli będzie bardzo dużo zgłoszeń, to może będzie trzeba takie kryterium zastosować. Warto, żeby w tym panelu wzięli udział...
Comment