Proszę o zapytanie w Hauście, czy była by szansa przyprowadzenia na spotkanie małego pieska Gromitka Grzeczny jest, nie rozrabia, ale w hotelu go nie zostawię, bo nie da innym gościom spać Na imieniny taty nie pójdę, ale nie mogę być aż tak bezczelna, żeby mu jeszcze psa podrzucać
2010.03.06 - Zielona Góra, V Spotkanie Piwowarów w Hauście
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziGrzeczny jest, nie rozrabia...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwowarekC-K Wyświetlenie odpowiedziJak by kto chciał na czworaka wyjść ze spotkania i daleko nie iść to daje linki http://www.apartamenty.zgora.pl/ i http://www.zaulekpokoje.pl/index.html do przejścia przez ulice albo obok hausta
Nie każdy ma własną firmę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziA w normalnej cenie noclegów w Zielonej Górze nie ma?
Nie każdy ma własną firmę.
Comment
-
-
Piesek owszem ale na własna odpowiedzialność........ grunt żeby był mały i nie robił hałasu za dużo.......
dlatego że ponieważ kierownik przyprowadza kota bandytę, którego nie może zostawić samego w domu bo ma klaustrofobię. Nie ręczymy za niego, 9,5kg żywej wagi i 130% kociego testosteronu.
w związku z powyższym ryzykowna decyzja ciąży na właścicielce pieska, czyli Tobie!
Z Pozdrowieniami
Zespół HAUST team + kot kierownika gdzieś pod stołem......
Comment
-
-
W międzyczasie i tak plany się zmieniły i wiecie co... znowu mnie nie będzie. Za to będzie Slavoy i Ark, wraz z wyrobami Czpipu, oczywiście
Comment
-
-
Jeśli kogoś to zainteresuje my w końcu wybraliśmy nocleg tutaj http://www.hotelpodlwem.emeteor.pl/. Czołgać się doczołgamy, a według zeznań obsługi hotelu nasza czwórka jest ulokowana na uboczu, bo wiadomo że w pokoju czteroosobowym nocne toczą się rozmowy i może być głośno.
Swoją drogą to bardzo mało jest pokoi 4-osobowych w ZG. Myśleliśmy jeszcze na tym http://apartamenty.65-001.pl/index.p...id=1&Itemid=44, ale jak się okazało jakieś łobuzy nie zważając na największą piwną imprezę postanowiły sobie urządzić wesele i wynajęły całość miejsc. Wstyd. Zamieszczam, gdyż może w przyszłym roku się przyda komuśŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Mnie nie będzie, jakieś egzaminy wyskoczyły a i łikend chce przeznaczyć na warzenie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sulfur Wyświetlenie odpowiedziMarusia, czy plany pozostały nie zmienione i nadal nie dasz rady przyjechać?
Za to mogę zaproponować termin za rok, na który mi żadna rodzina ni pies nie wyskoczy: 12.03.11
Comment
-
-
Dzisiaj po południu będę wiedział czy jedziemy. Gdyby jednak to będą dwa wolne miejsca w naszym autku. Wyjazd i powrót tego samego dnia. Chętni niech dadzą mi wstępnie znać."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Proszę organizatorów o jakieś szczegóły, choćby godzinę rozpoczęcia."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziProszę organizatorów o jakieś szczegóły, choćby godzinę rozpoczęcia.
Comment
-
Comment