Fido i Angel a reszta milczy.
2010.03.06 - Zielona Góra, V Spotkanie Piwowarów w Hauście
Collapse
X
-
Ja, ART, Slavoy i Ark
Przemo proszony o zabranie drożdży, buteleczkę niedawno rozlanego MiszMasza zabezpieczyłam dla Ciebie. Jak by ktoś miał gęstwę Munich Lager po jakimś słabszym piwie chętnie przygarnę, gdyż marzy mi się porterek.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJa, ART, Slavoy i Ark
Przemo proszony o zabranie drożdży, buteleczkę niedawno rozlanego MiszMasza zabezpieczyłam dla Ciebie. Jak by ktoś miał gęstwę Munich Lager po jakimś słabszym piwie chętnie przygarnę, gdyż marzy mi się porterek.Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziKto się wybiera ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziI to wszyscy ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziMasz jakiś niedosyt. Miałam nadzieję, że to wystarczy, że ja będęOstatnia zmiana dokonana przez anteks; 2010-03-05, 23:46.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJasne że wystarczy ! Ale kilku maluczkich do robienia za tło i żeby Jarek miał kogo oprowadzić po swoim królestwieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
No i czerwona strzała dotarła na swoje tradycyjne miejsce postoju.
Podziękowania dla organizatorów za udostępnienie pięknej sali, zwiedzanie browaru i zapewnienie "kilku ładnych metrów" smakowitych piw. Pils pobił na głowę piwa z wszystkich browarów restauracyjnych, które miałem okazję kiedykolwiek pić.
Haust na stałe zagości w planach podróży.
Dzięki wszystkim towarzyszkom i towarzyszom za domowe piwa, chlebki, smalczyki i za orzeszki też.
Z orzeszkami oczywiście było tak jak miało nie być"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziPils pobił na głowę piwa z wszystkich browarów restauracyjnych, które miałem okazję kiedykolwiek pić.
miło słyszeć, że nadal trzymają poziom. Też tak sądze, że to najlepszy Pils w kraju. Bierhalle może się schować.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Było miło i za szybko się skończyło. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i maczających swe palce w przygotowaniu smakołyków i dobrej zabawy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Serdeczne podziękowania dla organizatorów z za pyszny chlebek ze smalcem , ogórki , szefowej Hausta oraz Jarkowi za pyszne piwo oraz kolejna możliwość zwiedzenia Browaru . Licznie przybyłym piwowarom za rozmowy i otrzymane na wynos piwa do degustacji . Mam nadzieje że kolejne spotkanie za rokMniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment