Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
VII WWP - Regulamin Konkursu piw Domowych
Collapse
X
-
nie wyszła mi edycja postu - czas minął.
Chciałem napisać, że mimo, iż piwo mi bardzo smakowało, to nie do końca wierzyłem w szanse podiumowe - celem było znalezienie się w połówce stawki. Brak doświadczeń konkursowych, niewiele porównań witka do kolegów nie dawał żadnego pojęcia o poziomie tych piw. Tym bardziej cieszy mnie ten SUKCES.
Dziekuję organizatorom za udaną jak czytam imprezę, macasowi za logistykę moich piw;-), ja niestety nie mogłem być obecny ze względu na wyjazd do Niemiec ( degustacja Franziskanera, jakby lepszy niż w Polsce;-)
pzdr
flood
Comment
-
-
Gratulacje, gratulacje !!!
Czekamy na pozostałe miejsca
Comment
-
-
Oczywiście, będą metryczki. Wszystko raczej na pewno nie w tym tygodniu - po imprezie trzeba zaległości w sklepie odrobić, no i chwilę odsapnąć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDwa piwa uzyskały identyczną ilość punktów, zatem została zrobiona dogrywka - już nie przez jury, które rozjechało się do domów, ale przez degustację zbiorową w trakcie Festiwalu w niedzielę. Udział w głosowaniu brali m.in. Seta, Makaron i jego szkocki kolega, Ark, Fteo, Maggyk, Jackson, ja - wynik był jednogłośny mimo tak dużej ilości degustujących, zatem z czystym sumieniem spokojnie mogę napisać, że:
Jak to się ma do tego punktu regulaminu ?
Regulamin V Wrocławskiego Konkursu Piw Domowych naW przypadku dwóch lub więcej piw, które otrzymały identyczną punktację prawo wyboru piwa przysługuje Przewodniczącemu Jury
VII WROCłAWSKICH WARSZTATACH PIWOWARSKICH
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJak to się ma do tego punktu regulaminu ?
Comment
-
-
Zanim będzie reszta informacji, może zwycięzcy zamieścili by swoje BOSKIE receptury !!!
Na Pilsa może za późno, ale Wita jeszcze można by spreparować
gratulacjePiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Bardzo dziękuje za gratulacje i oczywiście sam składam je również wszystkim uczestnikom a w szczególności laureatom.
Bardzo się cieszę
Zwłaszcza że był to mój pierwszy w życiu pils i w ogóle dopiero 12 warka !!!
Najbardziej jednak cieszy mnie, że to bardzo przyjemne w moim przypadku jeśli chodzi o konkursy "prawo serii", trwające od grudnia tamtego roku, być może będzie zachęta dla przyszłych domowych piwowarów. Mam nadzieję że tak może się stać i
Jeśli ktoś chciałby skorzystać z mojej receptury to zapraszam tutaj : http://www.piwo.org/forum/p47150-07-...58.html#p47150
... a tymczasem pakuję medalowe piwo do lodówki, jutro w Częstochowie spotkanie Bractwa------------------------------
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Za gratulacje dziękuję ponownie.
Dla chętnych wypróbowania mojej receptury;
piwo które tak smakowalo znajomym, że rzutem na tasmę obroniłem ostatnich kilka butelek na wrocławski konkurs i do degustacji publicznej. Pils nie miał tego szczęścia i do Wrocławia nie pojechał, ale to akurat chyba dobrze;-)
pzdr
flood
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika flood Wyświetlenie odpowiedziDla chętnych wypróbowania mojej receptury;
Comment
-
Comment