A wysyłać pocztą można?
2010.06.12 - Częstochowa - I Częstochowski Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Kto by tam regulaminy czytał i inne instrukcjeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Miło nam poinformować że do grona sponsorów I Częstochowskiego Konkursu Piw Domowych dołączyła firma Gambrinus S.C., która ufundowała wieżę i rożek piwny.
Nagrody przyznane zostaną przez komisję branżową konkursu, dla laureatów I miejsca w poszczególnych kategoriach.------------------------------
Bractwo PiwneComment
-
-
To ja jeszcze mam takie pytanie, bo chyba nie do końca kumam. CKPD ocenia komisja branżowa, które przyznaje miejsca od 1.-3. Natomiast oprócz tego jest komisja konsumencka, która przyznaje po 1. pierwszym miejscu. Dobrze rozumiem, bo się gubię?Comment
-
cyt.
"14. Nagrodzone zostaną trzy pierwsze miejsca w każdej kategorii ocenione przez Komisję Branżową. Wyróżnione zostaną trzy pierwsze miejsca w każdej kategorii ocenione przez Komisje Konsumencką.(...)"
Do tego wszystkiego dochodzą jeszcze nagrody w postaci wieży i rożka piwnego, za I miejsca przyzna przez komisję konsumencką."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Trzeba czytać regulamin.
cyt.
"14. Nagrodzone zostaną trzy pierwsze miejsca w każdej kategorii ocenione przez Komisję Branżową. Wyróżnione zostaną trzy pierwsze miejsca w każdej kategorii ocenione przez Komisje Konsumencką.(...)"
Do tego wszystkiego dochodzą jeszcze nagrody w postaci wieży i rożka piwnego, za I miejsca przyzna przez komisję konsumencką.
Czyli de facto będzie/może być dwóch zwycięzców w każdej kategorii. Czyli w tym momencie zwycięzcą CKPD zostaje ten wyłoniony przez komisję branżową. I np. tylko ten jest brany pod uwagę przy klasyfikacji BP na piwowara roku?Comment
-
Rozumiem, że co oceny komisji konsumenckiej można mieć jakieś wątpliwości, ale z drugiej strony to tez komisja oceniająca nad którą będą czuwać doświadczeni ludzie."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
-
Nie no ok. Po prostu z regulaminu wcale to tak do końca nie wynika.Comment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
-
Comment
-
Comment
-
Jest to jeden konkurs, w którym piwa oceniają dwie komisje.
To jest w regulaminie.
To pisałem ja, arzy, w imieniu Częstochowskiego Kręgu Lokalnego Bractwa Piwnego, które jest organizatorem"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa