Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas
Wyświetlenie odpowiedzi
Koszulki VII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2010-04-01, 18:05.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
No Macas, faktycznie, niekumaty coś dzisiaj jesteś
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZapraszam zatem do sklepu do działu z gadżetami.
Piwowarzy oferujący piwko proszeni są o zaznaczenie tego faktu w uwagach - nie będziemy wtedy oczekiwać na przelew
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo Macas, faktycznie, niekumaty coś dzisiaj jesteśPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Proszę zamawiać koszulki osobnym zamówieniem, bez łączenia z innymi produktami, ułatwi nam to znacznie organizację dostaw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW tym roku mamy łatwiejszą formę dopasowywania rozmiarów koszulek dla piwowarów oferujących piwka do degustacji na Warsztatach dzięki możliwości wykorzystania systemu sklepu Centrum Piwowarstwa. Dla pozostałych zainteresowanych posiadaniem takiej pamiątki warsztatowej stworzyliśmy możliwość zakupu koszulki w systemie przedsprzedaży. Zapraszam zatem do sklepu do działu z gadżetami.
Piwowarzy oferujący piwko proszeni są o zaznaczenie tego faktu w uwagach - nie będziemy wtedy oczekiwać na przelew
UWAGA!!! Kto nie zamówi koszulki, ten jej nie dostanie, zatem - do roboty Panie i Panowie!
Last edited by Marusia; 2010-04-11, 09:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziNie ma co - ułatwienie Wam wyszlo...
Wszyscy, którzy nie dają rady wrzucić koszulki do koszyka proszeni są o podanie imienia, nazwiska, emaila i rozmiaru koszulki do mnie na PW i TYLKO na PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziZ chęcią dokonałbym zamówienia gdyby tylko system zechciał je przyjąć.
Nie ma co - ułatwienie Wam wyszlo...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No co ty, IE ma każdy
U mnie Firefox uparcie odmawiał współpracy, a pod IE dopiero za trzecim podejściem koszyk "chwycił" koszulkę...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Ja tam nie wiem, mam Firefoxa i mi chwyta
Comment
-
-
Ja też nie mogłem zamówić. Sytuacja analogiczna jak brloina. Za którymś razem ni z gruchy, ni z pietruchy zaskoczyło. Chyba więc trzeba przyjąć zasadę ewangeliczną, czyli kołaczcie, a otworzą wam.
Comment
-
Comment