Przy okazji pytanie do szczecińskich piwowarów. Zamawia ktoś sztobry chmielu z BA? Chetnie bym polaczyl zamowienia celem obnizenia kosztow przesylki.
2010.04.17 - Szczecin - Spotkanie Piwowarów
Collapse
X
-
-
Gdybym miał własną działkę to też bym zamówił kilka sztobrów...
Co do spotkania, to myślę że do końca kwietnia coś się wykluje.
Oczywiście wszyscy zostaną powiadomieni na tutejszym forum browarbizu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich ziomów piwowarów !!!Comment
-
Ehh... W takim razie widzimy się kiedy indziej, a w sobotę biorę się z rana za marcowe
Pozdrawiam!Comment
-
Widze, ze marcowe zasmakowalo. Cieszy, bo to jedno z moich ulubionych.Comment
-
Owszem, zasmakowało :-) Właściwie to oba bardzo dobre, ale na szfarcbira nie mam składników. Na razie dołącza do coraz dłuższej kolejki oczekujących.
Comment
-
Ruchy sa takie: kolejne warzenie 29 majaComment
-
Comment
-
Mozesz tez przyniesc w celach edukacyjny. Jak ktos nigdy kwasa nie mial, to bedzie mogl sobie sprobowacComment
-
WARKA PIWOWARA
No to warzymy 29.05.2010r.
Termin zbiegł się z Dniem Piwowara: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=39566Comment
Related Topics
Collapse
-
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-18, 19:56 -
-
-
Mistrzostwa Polski Piwowarów Domowych 23-25.05.2025 Ogłoszenie wyników ????????
1. Niskoalkoholowe Black IPA (do 2,0% alk.)
2. Table Saison
3. Desitka (Světlé Výčepní)
4. Polish Wheat
5. Dunkelweizen
6. Nowofalowy Pils
7. Altbier
8. Session New England...2024-12-09, 16:26 -
To już IV edycja tego wydarzenia. Kilkudziesięciu piwowarów z całej Polski zaprezentuje swój piwowarski kunszt, serwując gościom różnorakie style – od klasyki, przez style nowofalowe, aż po eksperymentalne warki z niezwykłymi dodatkami. Przekonaj się, że piwna rewolucja rozpoczęła się...2024-10-29, 18:07
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment