Według naszych zestawień tytuł Domowego Piwowara roku 2013 otrzymuje Jacek Stachowski (Stasiek). Gratulujemy Oficjalne info pojawi się na stronie Bractwa we wtorek.
Tytuł Domowego Piwowara Roku
Collapse
X
-
Na stronie Bractwa Piwnego pojawiło się oficjalne podsumowanie rankingu do Tytułu Domowego Piwowara / Piwowarki roku 2013.
Moje gratulacje------------------------------
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Miałem przyjemność sędziować kilka twoich piw.
Tym bardziej, gratuluję!
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPoprzednik (AgaL) tego dokonała.
Comment
-
-
Jeśli chodzi o "duży" browar, na niestety będzie musiał poczekać "w kolejce" jakiś czas, bo na razie się martwię planami i budową domu a to niestety wyczerpie pewnie mocno moje fundusze.
Kentaki - u mnie z imprezką też pewnie nie będzie łatwo, ale w Żywcu na pewno mojego piwa spróbujesz - obiecuję.
Comment
-
-
Do końca roku zostało jeszcze 3-4 konkursy piw brane pod uwagę przy wyborze Najlepszego Piwowara Domowego przez Kapitułę Bractwa Piwnego. Kto tym roku zgarnie ten tytuł?
Dla przypomnienia laureaci z poprzednich lat:
2010 r. - Dorota Chrapek (dori)
2011 r. - Krzysztof Kula (KULI)
2012 r. - Agnieszka Łopata (AgaL)
2013 r. - Jacek Stachowski (Stasiek)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDo końca roku zostało jeszcze 3-4 konkursy piw brane pod uwagę przy wyborze Najlepszego Piwowara Domowego przez Kapitułę Bractwa Piwnego. Kto tym roku zgarnie ten tytuł?
Dla przypomnienia laureaci z poprzednich lat:
2010 r. - Dorota Chrapek (dori)
2011 r. - Krzysztof Kula (KULI)
2012 r. - Agnieszka Łopata (AgaL)
2013 r. - Leszek Stachowski (Stasiek)
Comment
-
Comment