2010.07.10 - Wyłudki, Spotkanie piwowarów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dagome
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.03
    • 11

2010.07.10 - Wyłudki, Spotkanie piwowarów

Niniejszym chcielibyśmy z moją Agnieszką serdecznie zaprosić piwowarów oraz piwowarki na spotkanie w Wyłudkach!

Nie planuję organizowania warzenia, za to mamy zamiar przeprowadzić mały panel degustacyjny. Ale przede wszystkim chciałbym, żebyśmy się spotkali, poznali i wspólnie spędzili czas przy piwie domowym. Jestem przekonany, że tematów do rozmów nie zabraknie i zapewniam, że piwa do degustacji i kiełbasy na ognisko również

Oczywiście wszystkich gości zapraszamy z rodzinami! Piwo nie może być przyczyną podziałów!

Wprawdzie wielkich atrakcji turystycznych nie mamy, ale okolica jest całkiem ładna i miłośnicy spacerów, świeżego powietrza i spokoju będą usatysfakcjonowani ( nasze komary gryzą bardzo łagodnie! ).

Ograniczoną liczbę osób chętnie przenocujemy w domu. Gości z namiotami bez ograniczeń ( dla 'hardcorowców' mogę zaproponować stodołę ) W związku z tym, jeżeli ktoś chciałby spędzić na wsi cały weekend - nie widzę żadnego problemu.

Szczególnie gorąco zapraszamy podlaskich piwowarów! Trochę nas ostatnio przybyło i śmiesznie by było gdybyśmy się mieli poznawać na imprezach gdzieś daleko w Polsce, mając możliwość na miejscu.

Termin spotkania:
    sobota, 10 lipca 2010 r.
    Miejsce:
    Wyłudki, gmina Korycin, (proszę zerknąć na znacznik na mapie w podglądzie mojego profilu na piwo.org).

Zainteresowanych szczegółowymi informacjami proszę o kontakt na PW.

Czesław Dziełak
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

Z dziennikarskiego obowiązku podaję dla zainteresowanych linki do galerii oraz wątku na piwo.org.

Comment

Przetwarzanie...
    X