spotkanie piwowarskie w Warszawie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ech... Knajpa nic nie chce sobie zapewnić nic po za symboliczną rekompensatą ewidentnej straty wynikającej z picia własnego browaru. Ot co
    W momencie kiedy ktoś rezerwuje i normalnie pije browar z baru nie płaci nic dodatkowo.
    Chciałbym, żeby już to było jasne. Uff...

A pomysł 5 zł wyszedł ode Mnie akurat.

Pomysł 50 osób nie jest mój. Jednak musiałem wiedzieć ile zarezerwować stolików.
    Jak powiecie mniej to zmniejszę rezerwację i tyle.

BTW: w Pracovni w niedzielę akurat bywają ludzie w ilości całkiem całkiem. Taka specyfika lokalu i miejsca.

Comment

• Mason
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2010.02
      • 3280

Ja tu widzę osiem chętnych osób, trochę brakuje do 50
      JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kayaman Wyświetlenie odpowiedzi
        Ech... Knajpa nic nie chce sobie zapewnić nic po za symboliczną rekompensatą ewidentnej straty wynikającej z picia własnego browaru. Ot co
        Przy takim podejściu to ja nie mogę. Jaka strata? To jest działanie promocyjne w celu przyciągnięcia klientów, zapoznanie z lokalem. Wystarczyło by zawrzeć umowę ustną, że każdy z przychodzących piwowarów ma zakupić co najmniej 1 piwo w barze, od razu to lepiej, niż sprzedaż miejsc za marne moniaki, a i wilk syty i owca cała. Ale ja nie będę Pracovni uczyć jak nie patrzyć jednopłaszczyznowo na podejmowane przez nich działania, chyba, że mi za to zapłacą

Pomysł 50 osób nie jest mój. Jednak musiałem wiedzieć ile zarezerwować stolików.
        Jak powiecie mniej to zmniejszę rezerwację i tyle.
        No to wyjaśnia sprawę i nie wygląda jak przymus zapewnienia dużej frekwencji
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
          Przy takim podejściu to ja nie mogę.
          Przy Twoim podejściu to ja nie mogę z kolei. Nie pasuje Ci 5 zł to nie przychodź i tyle.
          Czytaj dokładnie: te 5 zł to był nasz pomysł (Magdy Kobus ze sklepu i mój) który Pracovnia zaakceptowała.
          Albo jeszcze lepiej: zaproponuj alternatywną propozycję.

Zostałem poproszony o załatwienie sprawy w Pracovnii dla Was (dla piwowarów) ale widzę, że niektórzy tu szukają dziury w całym zamiast skupić się na tym co najważniejsze.
          Macie lepsze miejsca. Lepsze warunki. Organizujcie. Zamiast się czepiać bo tylko tak to mogę nazwać.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Comment

• Marusia
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Albo jeszcze lepiej: zaproponuj alternatywną propozycję.
            Zaproponowałam.

Macie lepsze miejsca. Lepsze warunki. Organizujcie. Zamiast się czepiać bo tylko tak to mogę nazwać.
            Organizujemy, już 17 spotkań za nami, z degustacjami.
            Witamy w sklepie piwowarów dla Piwowarów! Polecamy szeroki asortyment produktów do warzenia piwa w domu. Szczególnie polecamy nasze wielokrotnie wypróbowane zestawy surowców. Jeśli wiesz dokładnie czego potrzebujesz, proponujemy przejść na listę wszystkich produktów "szybkie zamawia

Nie ma się co obrażać, tylko korzystać z doświadczeń innych ile wlezie.
            Last edited by Marusia; 2010-12-15, 21:12.

www.wrowar.com.pl

Comment

• lisiewski
              Porucznik Browarny Tester
              • 2009.12
              • 459

Nerwusek z naszego Pana Organizatora.

Comment

EEEE tam, chyba jesteście przewrażliwieni.
                Po prostu nie mam argumentów na takie uwagi lecz w żadnym miejscu się nie zdenerwowałem.

BTW: Wydawało mi się, że chodzi o spotkanie w Wawie a nie we Wrocku.

Comment

• Mason
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼
                  • 2010.02
                  • 3280

Może za bardzo się przejął biedak. Sugeruję lub dwa na ukojenie nerwów
                  JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Marusia
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

BTW: Wydawało mi się, że chodzi o spotkanie w Wawie a nie we Wrocku.
                    Starałam się pomóc, lokalizacja mi w tym nie przeszkadza Skorzystasz z sugestii, albo nie, ja tylko podpowiadam - sprawdzone rozwiązania

www.wrowar.com.pl

Comment

Dzięki za sugestie ale to chyba nie do Mnie. Małe nieporozumienie.
                      Jam tutaj nie organizator wbrew pozom

Sugestię jednakże przekaże o ile sama się już nie przekazała.

Comment

• Ahumba
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9081

To jak się co poniektórzy z nerwów nie pozabijają do połowy stycznia i będzie komu zorganizować spotkanie, to proszę mnie też policzyć jako potencjalnego uczestnika.
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• suchy3
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2010.07
                          • 30

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                          Przy takim podejściu to ja nie mogę. Jaka strata? To jest działanie promocyjne w celu przyciągnięcia klientów, zapoznanie z lokalem. Wystarczyło by zawrzeć umowę ustną, że każdy z przychodzących piwowarów ma zakupić co najmniej 1 piwo w barze, od razu to lepiej, niż sprzedaż miejsc za marne moniaki, a i wilk syty i owca cała. Ale ja nie będę Pracovni uczyć jak nie patrzyć jednopłaszczyznowo na podejmowane przez nich działania, chyba, że mi za to zapłacą

No to wyjaśnia sprawę i nie wygląda jak przymus zapewnienia dużej frekwencji
                          dobry pomysł z tym zakupieniem jednego piwa w barze-!!!

Comment

Temat spotkania w Pracovni przez na jest na razie zamknięty.
                            Szukajmy wobec waszych postów innego miejsca lub negocjujcie z Pracovnią inne (lepsze) warunki.
                            To tak informacyjnie.

Przyznam, że i Pracovnia nie jest zdecydowana co Mnie do reszty zniechęciło.

Comment

• Marusia
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Napisz, czego Pracovnia wymaga, może da się jakoś zaradzić? Po za tą liczbą 50 osób, bo nie sądzę, żeby to było do przejścia - tyle osób to zgromadziły pierwsze Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie w 2004 roku, a ludzie z całej Polski wtedy przyjechali No, choć od tamtej pory wielu nowych piwowarów przybyło ale to i tak liczba trudna do osiągnięcia na tego typu spotkanie.
                              Last edited by Marusia; 2010-12-22, 12:14.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Mason
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼
                                • 2010.02
                                • 3280

I jak się ma temat spotkania? Będzie/nie będzie a jeśli tak to gdzie?
                                JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

Przetwarzanie...
                                X