Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Regulamin VI KonkursPiw Domowych przy VIII WWP
Collapse
X
-
Nie wiem, czy się mieszczą w błędzie, czy po prostu jeszcze nie do wszystkich wyszły paczki, w każdym razie na pewno trzeba cierpliwie czekać, na pewno serom nie odpuścimy
Comment
-
-
Jeśli to jest tylko kwestia braku czegoś, to reszta zostanie dosłana. Jeśli chodzi o inne zestawy, niż przysługujące, to nie mam pojęcia, co wymyśli Spomlek, a wymyśli dopiero w poniedziałek Zjedzenie nagrody raczej będzie oznaczało jej akceptację
Comment
-
-
Dzisiaj otrzymałam poniższą wiadomość, więc mam wielką prośbę o wysłanie mi na PW Waszych adresów emailowych.
"Rozmawiałem dzisiaj z (...) os. odpowiedzialną za wysyłki serów i mat. promocyjnych. Niezwłocznie zajmie się jeszcze dzisiaj tą sprawą.
Proszę o szybkie przesłanie mi maili od nagrodzonych osób abyśmy sprawnie mogli zakończyć tą sprawę."Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-05-23, 11:03.
Comment
-
-
Ha, no i okazuje się, że to łorganizator, czyli ja - nie umi czytać ze zrozumieniem maili
Przepraszam za zamieszanie - lista nagród od Spomleku skorygowana.
Jeśli dalej się coś nie zgadza, proszę o info. Mam nadzieję, że nikt nie brał udziału w KPD tylko ze względu na sery w nagrodach, tym niemniej padam na kolana i liczę na przebaczenie mi tej pomyłkiOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-05-23, 13:25.
Comment
-
-
To jeszcze nadaj uprawnienia do podglądu szkiców
Comment
-
-
A było tak szybko klikać - już poprawiłam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika suchy3 Wyświetlenie odpowiedziZa rok zająć lepszą miejsce.
Tym niemniej głupio mi, że tak fatalnie nie doczytałam ważnego emaila - potargowałabym się o lepsze nagrody dla miejsc II i III. No nic - nadrobimy za rokOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-05-23, 14:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że nikt nie brał udziału w KPD tylko ze względu na sery w nagrodachSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPozostali uczestnicy dostaną metryczki w terminie późniejszym. Również nie nazwałabym tego "metryczką" gdyż przy eliminacjach nie robiliśmy szczegółowych opisów, a skupialiśmy się na wadach dyskwalifikujących piwa. Zatem proszę nie stresować - jeśli będzie opis jury "mocno spirytusowe" "przytłaczający siarkowodór" itp. to nie oznacza, że piwo nie posiadało zalet
Comment
-
-
Tak tak, właśnie siedzę. Niestety z przyczyn technicznych nie miałam możliwości wcześniej się tym zająć.
Comment
-
-
Drodzy piwowarzy, zwycięzcy tegorocznego KPD. Wasze dyplomy niestety zaginęły w bliżej nie określonych okolicznościach podczas podróży między jurorami. Będę je zatem musiała ponownie wydrukować. Zapewniam Was, że wszyscy w końcu te dyplomy dostaną i nastąpi to przed przyszłoroczną edycją KPD
Comment
-
-
Mam nadzieję, że dyplomy do wszystkich dotarły - wysłane zostały w połowie listopada 2011. Jeśli ktokolwiek nie otrzymał dyplomu - proszę o PW.
Comment
-
Comment