Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Macas
Regulamin VI KonkursPiw Domowych przy VIII WWP
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedziTaka wiadomość cieszy. Znaczy, że przelewów nie trzeba pewnie już robić. Folia już jest, a Macas pewnie doszedł do wniosku, że jak sprzeda puste flaszki po piwach konkursowych, to też jakoś wyjdzie na swoje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziNieśmiało przypominam, że w konkursie wezmą udział tylko piwa odebrane i przygotowana dla komisji przez moją skromną osobę !!!
Znaczy to tyle, że ostatnie piwo odbiorę 29 kwietnia, a 30 będą przygotowane do pre-testu dla komisji.
Znaczy to też tyle, że już nie dużo czasu zostało !!!
pozdrawiam Maciej Lewandowski
Comment
-
-
jestem bardzo ciekaw smakow tych serow 'old-poland'
jedyna rzecz ktora mi sie nie podoba to z ich strony:
"Powszechnie wiadomo, że wino i ser to idealna para..."
oj, bym sie nie zgodzil....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiapilsy pod kaloryfer wstawimyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Macasczyje to piwo pod kaloryfer ???
Wogosza ???
Comment
-
-
Dobra dobra - my tu żartujemy, a potem w świat pójdzie głuchym telefonem, że piwa na konkurs pod kaloryferem stoją - oficjalnie ogłaszam koniec dowcipów (w tym temacie przynajmniej)
Comment
-
-
Dla ułatwienia późniejszej identyfikacji zwycięzców, proszę do każdej kategorii piwa dołączyć osobne zgłoszenie.
Jeśli będzie więcej niż jedna komisja, każda dostanie zestaw ze swojej kategorii.
Mając jedną kartkę ze zgłoszeniem w 3 kategoriach trudno mi, nie mając ksera, dołączyć to do 3 segregatorów
Panie Szymonie (Zielona Góra) proszę o dosłanie zgłoszenia piwa wystawianego przez siostrę.
pozdrawiam MaciekPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziPanie Szymonie (Zielona Góra) proszę o dosłanie zgłoszenia piwa wystawianego przez siostrę.Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
I poproszę o wpisanie oznaczenia piwa, jeśli nie ma etykiety, nie jestem dobry w zgadywaniu.
Mogą być 2 kolorystycznie podobne i jak źle zgadnę to będzie ZONK
Konrad (Kraków) rozumiem, że nr 19 na kapslu to PILS a 16 AIPALast edited by macas; 2011-04-16, 15:49.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziPowinna chyba siostra dosłaćPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW załączniku formularz zgłoszeniowy. W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o zadawanie pytań, pytań, pytań...
Comment
-
-
Taki formularz zrobił Browarzyciel, który w tym roku jest przewodniczącym jury. Już kilka postów wyżej Macas zauważył, że zawiera kilka "dziur" - m.in. oznakowanie butelek.
Oczywiście piwa muszą być tak oznakowane, żeby Macas, który odbiera przesyłki i koduje piwa nie musiał zgadywać, co to jest.
Też wydaje mi się, że dotychczasowy formularz sprawdzał się bardziej, ten nowy był zrobiony pod piwa specjalne i trochę reszta zagadnień się zagubiła.
W przyszłym roku obiecuję poprawę
Comment
-
-
Dopiero po wysłaniu piwa zacząłem się wgłębiać w dyskusję w tym wątku i okazało się, że wysłałem na zły adres:
Ul. Zawiszy Czarnego 44
Czy paczka ma szanse dojść?
Czy jest szansa na wyedytowanie regulaminu, żeby więcej uczestników nie wpadło w tą pułapkę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coder Wyświetlenie odpowiedziDopiero po wysłaniu piwa zacząłem się wgłębiać w dyskusję w tym wątku i okazało się, że wysłałem na zły adres:
Ul. Zawiszy Czarnego 44
Czy paczka ma szanse dojść?
Czy jest szansa na wyedytowanie regulaminu, żeby więcej uczestników nie wpadło w tą pułapkę?
Wyedytowałam i zmieniłam - nie zauważyłam wcześniej tej informacji, przepraszam.
Paczka nie zginie, chyba, że Macas ma wyjątkowo złośliwych sąsiadów pod tym numerem
Comment
-
Comment