Radzę też w p.18 dopisać, że należy załączyć po jednym formularzu na każde piwo, bo to też przegapiłem i wysłałem tylko jeden
Regulamin VI KonkursPiw Domowych przy VIII WWP
Collapse
X
-
-
Mnie oczekuj 29.04 popołudniu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
będę wtedy miał wychodne, np na pocztę, zobaczymy czy mnie znajdziesz
i
PROSZĘ DO KAŻDEGO PIWA ZAŁĄCZAĆ FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY !!!!
mam kolejne 3 komplety z 1 formularzem !!!Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzibędę wtedy miał wychodne, np na pocztę, zobaczymy czy mnie znajdzieszMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzibędę wtedy miał wychodne, np na pocztę, zobaczymy czy mnie znajdziesz
i
PROSZĘ DO KAŻDEGO PIWA ZAŁĄCZAĆ FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY !!!!
mam kolejne 3 komplety z 1 formularzem !!!
Comment
-
-
Pan Jacek Materski - Pocztex rozprawił się z Pańską przesyłką zostały 2 całe piwa, 2 potłuczone w drobny mak. jest sporządzony protokół szkody do wglądu na poczcie.
Pan Jan Krysiak - nie dam rady zgadnąć co jest co !!! Mam nr. 18, 81 i 83 do której kategorii je wstawić ???
Prosze dobrze pakować i zaznaczać na opakowaniu, że zawiera szkło.
Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Macasie drogi, proponuję mailem lub na PW do zainteresowanych takie rewelacje dotyczące paczek, po co tutajLast edited by Marusia; 2011-04-20, 21:17.
Comment
-
-
Kurrrrtynka... no sorki za ten formularz, zdecydowanie poprzedni lepszy był Zamienił stryjek siekierkę na kijek
W związku z powyższą skuchą, zwracam się z uprzejmą prośbą wszystkich startujących w konkursie o wysłanie Macasowi na PW swoich adresów emailowych, bo te będą niezbędne do rozesłania metryczek konkursowych.Last edited by Marusia; 2011-04-20, 21:59.
Comment
-
-
Tylko w mailu wpiszcie też imię i Nazwisko + nick, bo ja niestety nie zawsze kojarzę jedno z drugim
pozdrawiam M.
w weekend wpiszę info o piwach, które dotarły w komplecie i są przygotowane dla komisjiPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziW formularzu nie było miejsca na mejla
Przyznaję się również, że nie podejrzewałem zmiany metryczki i nie wglądnąłem we wzór.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzii miejsca na nick browar'bizowy też.
Przyznaję się również, że nie podejrzewałem zmiany metryczki i nie wglądnąłem we wzór.
Comment
-
Comment