tym razem nie będziemy strzelać, a następną razą jeśli ta przyjemność na mnie znowu spadnie na pewno zajrzę
Regulamin VI KonkursPiw Domowych przy VIII WWP
Collapse
X
-
Lista nagród uległa dalszemu poszerzeniu - tym razem dla zdobywców II miejsc - bon gastronomiczny/ Bon będzie ważny do 7 listopada 2011 r.
Smacznego!
P.S. To jeszcze nie koniec listy nagród
Comment
-
-
Lista nagród uległa dalszemu poszerzeniu - tym razem dla zdobywców II miejsc - bon gastronomiczny/zaproszenie do Restauracji Bierhalle we Wrocławiu. Bon będzie ważny do 7 listopada 2011 r.
Smacznego!
P.S. To jeszcze nie koniec listy nagród
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTaki formularz zrobił Browarzyciel, który w tym roku jest przewodniczącym jury. Już kilka postów wyżej Macas zauważył, że zawiera kilka "dziur" - m.in. oznakowanie butelek.
Oczywiście piwa muszą być tak oznakowane, żeby Macas, który odbiera przesyłki i koduje piwa nie musiał zgadywać, co to jest.
Też wydaje mi się, że dotychczasowy formularz sprawdzał się bardziej, ten nowy był zrobiony pod piwa specjalne i trochę reszta zagadnień się zagubiła.
W przyszłym roku obiecuję poprawę
Jakoś mi do głowy nie przyszło, że jak ktoś przysyła piwa do kilku kategorii, to może ich nie opisać w czytelny sposób dla organizatora Jakoś tak założyłem, że to oczywista oczywistość, że muszą byc oznaczone. W formularzu faktycznie brak e-maila więc bedziemy robić małe dochodzenie. Innych dziur nie widzę. Opisane piwa przychodzą, wiadomo od kogo, zostają zakodowane i tyle.
Raf.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzii miejsca na nick browar'bizowy też.
Przyznaję się również, że nie podejrzewałem zmiany metryczki i nie wglądnąłem we wzór.
Raf.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browarzyciel Wyświetlenie odpowiedziSorry, ale konkurs jest dla wszystkich nie tylko dla tych, którzy mają nick browarbizowy. W zgłoszeniu są wszystkie porzebne dane do kontaktu. Zwycięzców wymieniamy z imienia i nazwiska a nie z nicka.
Raf.
A propos:
Od Arkadiusza Sucheckiego dotarły 3 butelki jedna rozbita,
a od Artura Olender 3 z nr 25, 2 z nr 26 i 2 z nr 29, reszta skompresowana bez zawartości !!!
Odebrałem też dzisiaj od Marcina Stefaniaka, nic nie leci czyli wygląda OK
Nadal czekam na info od Jana Krysiaka, lub opiszę po swojemu (wydaje mi się że mam szansę trafić)Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browarzyciel Wyświetlenie odpowiedziSorry, ale konkurs jest dla wszystkich nie tylko dla tych, którzy mają nick browarbizowy. W zgłoszeniu są wszystkie porzebne dane do kontaktu. Zwycięzców wymieniamy z imienia i nazwiska a nie z nicka.
Raf.
W ogóle w tym roku jakoś problematycznie i mocno stłuczkowo jest
Brakujące piwa trzeba koniecznie dosłać!!!Last edited by Marusia; 2011-04-22, 14:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
W ogóle w tym roku jakoś problematycznie i mocno stłuczkowo jestMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziOki, nick (jeśli ktoś posiada) jest potrzebny mnie, żeby wysłać info o np. uszkodzonych piwach, przecież nie będę wysyłał listu !!!
A propos:
Od Arkadiusza Sucheckiego dotarły 3 butelki jedna rozbita,
a od Artura Olender 3 z nr 25, 2 z nr 26 i 2 z nr 29, reszta skompresowana bez zawartości !!!
Odebrałem też dzisiaj od Marcina Stefaniaka, nic nie leci czyli wygląda OK
Nadal czekam na info od Jana Krysiaka, lub opiszę po swojemu (wydaje mi się że mam szansę trafić)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNick jest niezbędny choćby z tego względu, żeby Macas nie musiał robić wezwań publicznych, jak w poście powyżej. Ten, kto nie jest użytkownikiem ani b.biz ani p.org, nie podaje nicka, inni podają. Nie rozumiem Rafale, dlaczego chcesz zmieniać coś, co do tej pory świetnie funkcjonowało i nikomu nie przysparzało problemów?
W ogóle w tym roku jakoś problematycznie i mocno stłuczkowo jest
Brakujące piwa trzeba koniecznie dosłać!!!
Nick nie zaszkodzi ale wymaganie go jest politycznie niepoprawne. Rozmawiałem z Maćkiem i w następnyum roku formularz zgłoszeniowy będzie nieco inny - taki który poprowadzi wszystkich za rękę i wyeliminuje niedopełnianie oczywistych informacji. Ułatwi przy tym pracę Maćkowi o ile nie puszczą mu nerwy w tym roku skoro jest taka masakra
Raf.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browarzyciel Wyświetlenie odpowiedziNick nie zaszkodzi ale wymaganie go jest politycznie niepoprawne.
Po drugie, to nie jest wymóg, tylko pole do wypełnienia. Jak ktoś nie wypełni, to nie odrzucaliśmy przecież formularza? Natomiast, jak widać - jest to przydatne.
Comment
-
-
Jest jeszcze trochę czasu, jeśli jutro lub we wtorek zostanie wysłana paczka do czwartku odbiorę i na piątek wieczór lub sobotę rano będzie gotowe dla Komisji Weryfikacyjnej do odbioru.
Nerwy trzymają się jeszcze, ale tegoroczna edycja jest dość uciążliwa i raczej będzie potrzebna wstępna selekcja
Suchy3 - metryczka jest czytelna chociaż nie bardzo elegancko wyglądaPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW ogóle w tym roku jakoś problematycznie i mocno stłuczkowo jest
Jak zdążę, to doślę brakujące piwa, cóż mam zrobić
Comment
-
Comment