Myślę, że 16.00 będzie dobrą godziną rozpoczęcia, ale pozwolisz, że z oficjalną informacją się jeszcze wstrzymam.
2011.03.12 - Zielona Góra, VI Spotkanie Piwowarów w Browarze Haust
Collapse
X
-
Art i Maggyk tylko część towarzyska imprezy.Last edited by ART; 2011-02-24, 10:24.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Plan Spotkania:
10.00 Warsztaty sensoryczne - Haust, sala na II piętrze
16.00 Spotkanie towarzyskie, degustacja wyrobów własnych :beer: - Haust, sala na II piętrze
Chętnych na warsztaty mamy, na tę chwilę, ok. 10 osób - przypominam, że to czy się one odbędą czy nie zależy od ilości chętnych, więc jeśli jeszcze ktoś z Was jest zainteresowany to wypełnijcie zgłoszenie na http://www.browarzyciel.pl/szkolenie...ami-sensoryki/.
Comment
-
-
Mamy 2 do 3 wolnych miejsc na trasie Opole-Wrocław-Zielona Góra w sobotę, powrót w niedzielę. Ktoś reflektuje obniżyć koszty dostawy swego zadka na miejsce z Opola-Wrocławia?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to tym samym nie ma wolnych miejsc
Ewentualnie jeden Slavoy jeszcze się gdzieś zmieści.Last edited by ART; 2011-03-02, 22:56.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziEwentualnie jeden Slavoy jeszcze się gdzieś zmieści.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo to tym samym nie ma wolnych miejsc
Ewentualnie jeden Slavoy jeszcze się gdzieś zmieści.
Niestety sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie.
Oficjalnie z przyczyn Obiektywnych musimy zwolnić dwa miejsca siedzące w pojeździe.
Powtarzam.
Oficjalnie z przyczyn Obiektywnych musimy zwolnić dwa miejsca siedzące w pojeździe.
Pozdrawiam
piotry
Comment
-
-
Tylko w pojeździe, czy w ogóle nie jedziecie?
Comment
-
Comment