Bardzo dziękuję Pani Prezes i całemu zespołowi "Hausta" za przychylność oraz oczywiście Kulemu za organizację imprezy. Miło było spotkać się z koleżankami i kolegami. Osobne podziękowania dla Browarzyciela za ciekawe szkolenie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jozefik
Specjalne podziękowanie dla Wogosza za niebanalne piwa /końskie/
Jozefik, jesteś prawdziwym twardzielem, te lambiki to naprawdę piwa dla STUPROCENTOWYCH FACETÓW.
Wielkie podziękowania za przesympatyczny weekend
Dla Kulego za organizację spotkania
Dla Browarzyciela za ciekawe szkolenie
Dla Pani Prezes za gościnę
Dla wszystkich piwowarów za wspaniałe piwa, sympatyczną atmosferę i dobrą zabawę
Dla Administracji za podrzucenie do domu
Dla Hani i Fido za propozycję podrzucenia do domu i specjalnie dla Fido- za orzeszki
Podziękowania również dla tych wszystkich, którzy obdarowali nas porterami na Kolejny Dziesiąty Jubileuszowy Wieczorek Porterowy
Dziękuję wszystkim za wszystko.
Bardzo miła impreza! Smpatycznie było spotkać znajomych piwowarów i poznać nowych. Szczególny ukłon w stronę Hausta, piwowara, właścicieli i personelu ... takie wspólne przedsięwzięcia to unikalna sprawa. Natomiast piwa z tego browaru są azaliż godne polecenia, byłem pod wrażeniem.
Pozdrawiam
Raf.
Ja również dziękuję za jak zwykle fajne spotkanie, znowu mnie wykończyły mocne bronki Niby człowiek porcje degustacyjne brał, ale co z tego - ledwie usta umoczył, już ktoś obok stoi z kolejną butelką i trzeba pić duszkiem, żeby kolejny wynalazek miał gdzie się ulokować
Osoby, które Slav obdarował naszym piwem proszone są o zapomnienie o nich na jakiś czas w lodówce - pilsik młody jest, a lagerek wiedeński butelkowany 2 dni przed spotkaniem.
W myśl zasady pierwsi będą ostatnimi - zgłaszam swój powrót do domu.
Dziękuję wszystkim za wszystko, zwłaszcza ekipie z niedzielnej poprawki.
Dziękuję także niemieckiej miejscowości Schwarze Pumpe, którą w pośpiechu odczytałem jako Puppe, dzięki czemu miałem dwa dni śmiechu, że byliśmy w ciemnej d...
Nie dziękuję natomiast niemieckim bankomatom, które twierdziły, że polskie karty są fałszywe, oraz niemieckim getrankom, które chciały tylko gotówkę, fundując nam powrót do Polski po walutę
Pantograf miało bydź
Ja też wszystkim - nie będę wymieniał personalnie, bo musiałbym wszystkich, takiego zajefajnego towarzystwa, ech... A w domu jestem od jakichś 2 godzin.
Dzięki wszystkim za przybycie
Wszystko się udało, nawet posprzątać pomimo pory i ilości próbek w organizmie - 3 duże worki butelek poszły do śmieci na szczęście pustych
Nie wiem czy za rok ta sala nam wystarczy, ale to się będziemy martwić za rok.
Rafał, szkolenie udane, większość się deklarował na kontynuację za rok.
Jeśli ktoś dysponuje zdjęciami to proszę wrzucić do galerii.
Dzięki za sympatyczne spotkanie , wątroba dzielnie zniosła szłuszną ilość wypitego piwa . Zakupy piwne przy okazji zrobione w NRD-owie starczą przynajmniej na 2 miesiące
Comment