2011.06.24-25 - Gdańsk, V Pomorski Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dreads
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.09
    • 520

Marusiu, wspominałaś coś o metryczce dla kwasiżurów, które nie przeszły do drugiego etapu przesłyszałem się, czy rzeczywiście jest szansa coś takiego otrzymać? świetnie byłoby usłyszeć od ekspertów, co było źle i popracować nad tymi elementami w praktyce choćby miały to być bardzo lakoniczne uwagi.

Comment

• Grothesk
      • 2005.11
      • 811

Dyplom Kwasiżura? Ja ten patent wykorzystam w III KPD w Poznaniu w listopadzie w czasie naszej giełdy... Będą jaja jak berety...

Tomek

Comment

• iron
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.08
        • 6717

Konkurs na największego kwasiżura odbył się po raz pierwszy na świdnickiej giełdzie bodajże w 2005 roku. Decydowali współwystawcy i chętni z publiczności.
        Bezapelacyjnie wygrał ... Biermann

Dyplomów nie rozdano.
        Last edited by iron; 2011-06-27, 17:02.
        bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
        Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedzi
          Marusiu, wspominałaś coś o metryczce dla kwasiżurów, które nie przeszły do drugiego etapu
          Oj tam, od razu kwasiżurów - zepsute były tylko niektóre

Metryczki dostaną wszyscy, ale dopiero w przyszłym tygodniu - w ferworze pokonkursowym nie wzięłam od Witka formularzy zgłoszeniowych, zatem mam wyniki bez nazwisk i namiarów mailowych póki co
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Grothesk
            • 2005.11
            • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
            Konkurs na największego kwasiżura odbył się po raz pierwszy na świdnickiej giełdzie bodajże w 2005 roku. Decydowali współwystawcy i chętni z publiczności.
            Bezapelacyjnie wygrał ... Biermann

Dyplomów nie rozdano.
            A-to-ci dopiero...
            No, to jak Michał będzie miał czas, chęci i ochotę, to zasiadając w jury poznańskiego KPD będzie mógł przekazać pałeczkę kwasiżura na kolejną, pięcioletnią kadencję innemu piwowarowi...

Tomek

Comment

• mwa
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2003.01
              • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
              Oj tam, od razu kwasiżurów - zepsute były tylko niektóre
              Moje były zepsute, ale historia.
              Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Magda_aa13
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2008.07
                • 8

...Podziękowania te kieruję do Magdy Pahlke, która do mnie z tą propozycją zadzwoniła i oczywiście - do organizatora, Witka Cyranowicza....

Marusiu - jeszcze raz dziękuję Ci za przyjazd na konkurs i za przewodniczenie Jury. Mam nadzieje na następne spotkania i kontynuację tej współpracy, może inaczej, może w innych okolicznościach przyrody...

Comment

Przetwarzanie...
                X