Marusiu, wspominałaś coś o metryczce dla kwasiżurów, które nie przeszły do drugiego etapu przesłyszałem się, czy rzeczywiście jest szansa coś takiego otrzymać? świetnie byłoby usłyszeć od ekspertów, co było źle i popracować nad tymi elementami w praktyce choćby miały to być bardzo lakoniczne uwagi.
2011.06.24-25 - Gdańsk, V Pomorski Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke
Collapse
X
-
Konkurs na największego kwasiżura odbył się po raz pierwszy na świdnickiej giełdzie bodajże w 2005 roku. Decydowali współwystawcy i chętni z publiczności.
Bezapelacyjnie wygrał ... Biermann
Dyplomów nie rozdano.Last edited by iron; 2011-06-27, 17:02.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziMarusiu, wspominałaś coś o metryczce dla kwasiżurów, które nie przeszły do drugiego etapu
Metryczki dostaną wszyscy, ale dopiero w przyszłym tygodniu - w ferworze pokonkursowym nie wzięłam od Witka formularzy zgłoszeniowych, zatem mam wyniki bez nazwisk i namiarów mailowych póki co
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziKonkurs na największego kwasiżura odbył się po raz pierwszy na świdnickiej giełdzie bodajże w 2005 roku. Decydowali współwystawcy i chętni z publiczności.
Bezapelacyjnie wygrał ... Biermann
Dyplomów nie rozdano.
No, to jak Michał będzie miał czas, chęci i ochotę, to zasiadając w jury poznańskiego KPD będzie mógł przekazać pałeczkę kwasiżura na kolejną, pięcioletnią kadencję innemu piwowarowi...
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOj tam, od razu kwasiżurów - zepsute były tylko niektórePozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
...Podziękowania te kieruję do Magdy Pahlke, która do mnie z tą propozycją zadzwoniła i oczywiście - do organizatora, Witka Cyranowicza....
Marusiu - jeszcze raz dziękuję Ci za przyjazd na konkurs i za przewodniczenie Jury. Mam nadzieje na następne spotkania i kontynuację tej współpracy, może inaczej, może w innych okolicznościach przyrody...
Comment
-
Comment