Jak to było? Kto tam na w tym roku robić za ochroniarza? Macas i Dkrasnodębski wzbudzają we mnie zaufanie i myślę że mogliby kręcić się w okolicach mojego rolbaru. Szczególnie gdy będę odmawiał.
Ostatnia zmiana dokonana przez wogosz; 2011-04-15, 21:27.
Prosimy o wypełnienie i wysłanie, bez tego - koszulka będzie w dowolnie wybranym przez nas rozmiarze, dla najmniejszych na pewno trafi się XXXL
W formularzu są dodatkowe, nieobowiązkowe opcje dotyczące pomocy okołoorganizacyjnej w trakcie WWP, będzie fajnie, jak ktoś je zaptaszkuje, a jak nie no to trudno - zanotujemy
W tym roku do wyboru wiele kolorów, w tym 2 kolory logo WWP.
Przypominam, że ostateczny termin zapisów na koszulki to 17 kwietnia - "zapis" liczy się jako wypełnienie formularza!
Dzięki wielkie dla Admina za udostępnienie takiej możliwości
Podbijam ostatni raz - maruderzy mają czas do 16.00, po tej godzinie koszulek już zamawiać nie będzie można i ci piwowarzy, którzy się zagapili, dostaną w upominku koszulkę o rozmiarze niekoniecznie pasującym do figury, a nawet do płci
KOSZULKI WARSZTATOWE!!!
Prosimy o wypełnienie formularza z poniższego linku!
Jak wygląda sprawa schłodzenia piwa do degustacji? Chciałbym wziąć co nieco ale zakładając, że będziemy chwilę przed oficjalnym otwarciem, czy ma sens serwanie tego w temperaturze otoczenia?
Mam na myśli butelki rzecz jasna.
Ostatnia zmiana dokonana przez leona; 2011-04-29, 17:47.
Oczywiście nie będzie lodówek, ale ponoć dobre piwo jest dobre nawet, jak jest ciepłe
Jak się nam współpraca z Zamkiem dalej będzie tak dobrze układać to mam nadzieję, że w przyszłym roku ze środków od sponsorów zakupimy dużą lodówkę i zainstalujemy ją na stałe w lochach
Comment