Byliśmy tam gdzie było ciemno i bardzo wilgotno.
VIII WWP - piwowarzy z piwem do degustacji
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziChyba raczej nie - my jesteśmy w tym roku przed tą ladą (w zeszłym staliśmy za nią). Wy byliście po drugiej stronie sali o ile mnie pamięć nie myli, bo mało czasu jakoś miałam na zwiedzanie. A szkółka jest tez tam gdzie była w zeszłym roku.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziByliśmy tam gdzie było ciemno i bardzo wilgotno.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziWojtek ze swoim rolbarem był na przeciwko Was a my z Krzyśkiem i Przemem na tej sali co konkursy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziCoś przeoczyłemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziWy byliście po drugiej stronie sali o ile mnie pamięć nie myli, bo mało czasu jakoś miałam na zwiedzanie.
Teraz to raczej jak kelner się czułem
Szkoda mi tamtej "dekadenckiej", jak ją nazwała żona jednego z piwowarów, atmosfery
A co do adremu to nic nie mam do powiedzenia"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziponad 40 browarów domowych się wystawia , Marusia będzie musiała postarać się o większą powierzchnię
Po za tym w związku z tym, że będzie szkło festiwalowe, szanowni piwowarzy będą częstować piwem tylko tych gości, którzy się takim szkiełkiem będą mogli niejako wylegitymować*. Jako, że taki śliczny kufelek czy kielich nie będzie za free jak to na imprezach koncernowych bywa, to odpadnie rzesza czerwononosych osobników, będzie mniejszy tłok i pogadać jak piwowar z piwowarem będzie można. W końcu to ma być impreza dla nas
*każdy piwowar będzie proszony o podpisanie regulaminu, w którym będzie zawarty taki punkt oraz oświadczenie, że nie będzie piwa domowego sprzedawał. Wszystko, żeby poprawić Wam komfort uczestnictwaLast edited by Marusia; 2011-04-15, 09:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziNo, ale jak przyjdą chłopcy z ferajny /miejscowe żule/ jak w zeszłym roku to im przecież nie odmówię
Każdy gość wchodzący na teren Warsztatów będzie poinformowany o konieczności posiadania szkiełka z podziałką w celu skorzystania z gościnności piwowarów.Last edited by Marusia; 2011-04-15, 13:01.
Comment
-
-
Nie podoba mi się takie dzielenie ludzi tylko dlatego, że ktoś jest biedny i nie stać go na szkło. Zresztą łatwo to obejść - chłopaki się złożą na jeden kielonek"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNie podoba mi się takie dzielenie ludzi tylko dlatego, że ktoś jest biedny i nie stać go na szkło. Zresztą łatwo to obejść - chłopaki się złożą na jeden kielonek
Nie widzę problemu.
Ja chcę poczęstować kogoś, kto to doceni a nie przyjdzie wypić za darmo każdą ilość byle tylko się nawalić.
Alkoholizm to choroba a użalanie się nad alkoholikami, pomaganie im bez ich woli zerwania z nałogiem to marnowanie czasu i pieniędzy.
Odpłatność za uczestnictwo w Warsztatach nie byłaby głupim pomysłem.
Wiązałoby się to pewnie z jakimiś identyfikatorami i instytucja "bramkarza". )
Comment
-
-
Jak ktoś ma na codzienne chlanie, to nie jest biedny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Różnie ludziom się układa życie. Ja nie mam w sobie tyle arogancji i pychy aby takiego kogoś oceniać bo nie znam przyczyn takiego życia.
Ale nie to miejsce na taka dyskusję tutaj. Organizator rtobi regulamin i tyle, ja tylko wyraziłem swoją opinię.
Znacznie różnimy się w podejściu do życia i ludzi, i może to dobrze."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Wiesz dobrze że nie jest to kwestia biedy. Biedni ludzie nie chodzą imprezować i pić cokolwiek byle załapać fazę. W jednym masz racje, to nie miejsce na tego typu dyskusje.Last edited by ART; 2011-04-15, 14:21.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziAle nie to miejsce na taka dyskusję tutaj. Organizator robi regulamin i tyle
Browarmistrzu, widzę, że dojrzałeś już do założenia własnego tematu w dziale Browarnictwo amatorskie.
Comment
-
Comment