No to się żona nie ucieszy z leżącej przez dwa dni w lodówce skrzynki piwa
VIII WWP - piwowarzy z piwem do degustacji
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNa warsztaty chcesz przyjechać już w czwartek?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziMógłbym ale co tak sam bede siedział, nie?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Drodzy Piwowarzy,
Wielkie dzięki za tłumne przybycie. Szkoda tylko, że ograniczenie degustacyjne w postaci częstowania tylko osób ze szkłem festiwalowym nie odniosło zamierzonego skutku, czyli nie ograniczyło liczby chętnych do degustacji No, może czerwononosych było mniej, ale i tak - za duży tłum.
Jak co roku, niestety, chcę również podziękować złodziejom, dzięki którym kilku piwowarów zostało pozbawionych toreb z upominkami, a niektórzy nie dostali koszulek z różnych przyczyn. Nie mówiąc o znikających szkłach i piwach. Oczywiście nie podejrzewam nikogo z naszego grona, tylko tak się wyżalam, bo co roku niesmak mi pozostaje - mimo coraz większych środków ostrożności złodziej zawsze weźmie No nic, za rok stoisko z wydawaniem upominków będzie za kratą podłączoną do prądu, a do szkła WWP będzie dołączony przyrząd, który będzie rozpoznawał DNA swojego właściciela, a resztę będzie raził prądem albo inną wyszukaną przyjemnością
Załączam plik instrukcji obsługi drożdży Zymoferm, które były w torbie upominkowej dołączone w ramach prezentu od Centrum Piwowarstwa - niestety, dopiero wczoraj po powrocie do domu się zorientowałam, że śliczne, kolorowe instrukcje zostały w kartoniku
Do zobaczenia za rok - już mam pomysły na kolejne usprawnienia, ale oczywiście temat do plotkowania na ten temat otworzę, bo każda uwaga i porada z Waszej strony nie przejdzie niezauważona
WaszeAttached Files
Comment
-
-
Gwoli zakończenia spraw związanych z koszulkami: zweryfikowałam listę koszulek z zamówieniami w systemie i informuję, że osoby zapisane przez Antosia, jako zgłaszające brak koszulki niestety nie złożyły zamówienia. Jeżeli jednak ktokolwiek z Was złożył takie zamówienie i otrzymał potwierdzenie emailem, proszę o przesłanie mi takiego potwierdzenia - na koszulkę to już nie pomoże, ale na zdiagnozowanie ewentualnego błędu w systemie tak
W zeszłym roku jednak najczęstszym błędem zamawiających było nie przeprowadzenie tej operacji do końca (nie przeklikanie wszystkich okienek aż do zatwierdzenia zamówienia) - może w tym roku było to samo?Last edited by Marusia; 2011-05-13, 12:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziGwoli zakończenia spraw związanych z koszulkami: zweryfikowałam listę koszulek z zamówieniami w systemie i informuję, że osoby zapisane przez Antosia, jako zgłaszające brak koszulki niestety nie złożyły zamówienia. Jeżeli jednak ktokolwiek z Was złożył takie zamówienie i otrzymał potwierdzenie emailem, proszę o przesłanie mi takiego potwierdzenia - na koszulkę to już nie pomoże, ale na zdiagnozowanie ewentualnego błędu w systemie tak
W zeszłym roku jednak najczęstszym błędem zamawiających było nie przeprowadzenie tej operacji do końca (nie przeklikanie wszystkich okienek aż do zatwierdzenia zamówienia) - może w tym roku było to samo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedziTo ja chyba popelnilem najczestszy blad, bo nie otrzymalem potwierdzenia. Obiecuje poprawic sie w przyszlym roku.
Comment
-
-
Prosiłabym piwowarów, którzy wystawiali swoje piwa a nie dostali koszulek o informację na PW. Z góry dziękiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment