VIII WWP - piwowarzy z piwem do degustacji

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

No to się żona nie ucieszy z leżącej przez dwa dni w lodówce skrzynki piwa

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10768

Na warsztaty chcesz przyjechać już w czwartek?
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• leona
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.07
        • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
        Na warsztaty chcesz przyjechać już w czwartek?
        Mógłbym ale co tak sam bede siedział, nie?

Comment

• anteks
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2003.08
          • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
          Mógłbym ale co tak sam bede siedział, nie?
          Tak tylko pytam bo interesowała Ciebie lodówka na 2 dni przed
          Mniej książków więcej piwa

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Drodzy Piwowarzy,

Wielkie dzięki za tłumne przybycie. Szkoda tylko, że ograniczenie degustacyjne w postaci częstowania tylko osób ze szkłem festiwalowym nie odniosło zamierzonego skutku, czyli nie ograniczyło liczby chętnych do degustacji No, może czerwononosych było mniej, ale i tak - za duży tłum.

Jak co roku, niestety, chcę również podziękować złodziejom, dzięki którym kilku piwowarów zostało pozbawionych toreb z upominkami, a niektórzy nie dostali koszulek z różnych przyczyn. Nie mówiąc o znikających szkłach i piwach. Oczywiście nie podejrzewam nikogo z naszego grona, tylko tak się wyżalam, bo co roku niesmak mi pozostaje - mimo coraz większych środków ostrożności złodziej zawsze weźmie No nic, za rok stoisko z wydawaniem upominków będzie za kratą podłączoną do prądu, a do szkła WWP będzie dołączony przyrząd, który będzie rozpoznawał DNA swojego właściciela, a resztę będzie raził prądem albo inną wyszukaną przyjemnością

Załączam plik instrukcji obsługi drożdży Zymoferm, które były w torbie upominkowej dołączone w ramach prezentu od Centrum Piwowarstwa - niestety, dopiero wczoraj po powrocie do domu się zorientowałam, że śliczne, kolorowe instrukcje zostały w kartoniku

Do zobaczenia za rok - już mam pomysły na kolejne usprawnienia, ale oczywiście temat do plotkowania na ten temat otworzę, bo każda uwaga i porada z Waszej strony nie przejdzie niezauważona

Wasze
            Attached Files
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Gwoli zakończenia spraw związanych z koszulkami: zweryfikowałam listę koszulek z zamówieniami w systemie i informuję, że osoby zapisane przez Antosia, jako zgłaszające brak koszulki niestety nie złożyły zamówienia. Jeżeli jednak ktokolwiek z Was złożył takie zamówienie i otrzymał potwierdzenie emailem, proszę o przesłanie mi takiego potwierdzenia - na koszulkę to już nie pomoże, ale na zdiagnozowanie ewentualnego błędu w systemie tak

W zeszłym roku jednak najczęstszym błędem zamawiających było nie przeprowadzenie tej operacji do końca (nie przeklikanie wszystkich okienek aż do zatwierdzenia zamówienia) - może w tym roku było to samo?
              Last edited by Marusia; 2011-05-13, 12:49.
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• bimbelt
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2007.12
                • 197

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                Gwoli zakończenia spraw związanych z koszulkami: zweryfikowałam listę koszulek z zamówieniami w systemie i informuję, że osoby zapisane przez Antosia, jako zgłaszające brak koszulki niestety nie złożyły zamówienia. Jeżeli jednak ktokolwiek z Was złożył takie zamówienie i otrzymał potwierdzenie emailem, proszę o przesłanie mi takiego potwierdzenia - na koszulkę to już nie pomoże, ale na zdiagnozowanie ewentualnego błędu w systemie tak

W zeszłym roku jednak najczęstszym błędem zamawiających było nie przeprowadzenie tej operacji do końca (nie przeklikanie wszystkich okienek aż do zatwierdzenia zamówienia) - może w tym roku było to samo?
                To ja chyba popelnilem najczestszy blad, bo nie otrzymalem potwierdzenia. Obiecuje poprawic sie w przyszlym roku.
                Piwolog radzi...
                Piwo Domowe na Facebooku
                Szczeciński Konkurs Piw Domowych

Comment

• kopyr
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2004.06
                  • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedzi
                  To ja chyba popelnilem najczestszy blad, bo nie otrzymalem potwierdzenia. Obiecuje poprawic sie w przyszlym roku.
                  Ja byłem przekonany, że otrzymałem, ale w skrzynce odnaleźć go jednak nie mogę.
                  blog.kopyra.com

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5617

Prosiłabym piwowarów, którzy wystawiali swoje piwa a nie dostali koszulek o informację na PW. Z góry dzięki
                    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                    Piwo domowe -
                    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Przetwarzanie...
                    X