A ja mam takie pytanko - można dzisiaj wieczorem zostawić w Zamku piwa, które stanowiłyby materiał do jutrzejszych degustacji?
IX Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie, 12.05.2012 - przymiarki
Collapse
X
-
-
Oferta kolei jest taka, że powrót z Wrocławia do Warszawy, tak żeby być na niedzielę wieczorem w Warszawie wygląda tak, że jedzie TLK 16.20 (61 zł w jedną stronę) a godzinę później EIC (121 zł) - czas jazdy odpowiednio 6 h 30 i 5 h 30... jednak wolę PolskiegoBusa, mimo że koleją bardzo lubię jeździć.
Pędzę na PB
Trzeba przyznać, że szybko zmieniaja autobusy - 1,5 godziny
No ale połowę opóźnienia odrobił w drodze, to trzeba przyznać...Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2012-05-18, 12:15.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Related Topics
Collapse
-
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...2024-11-25, 17:53
-
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawęStart2024-10-05Koniec2024-10-05AdresKąty Wrocławskie, 1 maja 11, Browar Caminus-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-10-01, 16:42 -
-
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa
Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Do 25 maja można...2018-05-16, 09:21 -
Czas leci, pora na zapisy - wpis na www.wrowar.com.pl:
http://www.wrowar.co...0-czerwca-2017/
Wklejam całość też w poście. Czemu wrowar.com.pl? Proste - nie dopilnowałam płatności domeny wrowar.pl i już na niej wisi co innego :-)
... -
11 czerwca 2016 odbędzie się już 13-ste spotkanie piwowarów domowych - degustujemy swoje wyroby, wymieniamy doświadczeniami, zawieramy nowe znajomości, w tym już od 7 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa. Od lat w Spotkaniu uczestniczy około 100 piwowarów domowych z całej Polski - ilu Was...
- Loading...
- Koniec listy.
Comment