Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gottri79
Wyświetlenie odpowiedzi
IX Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie, 12.05.2012 - przymiarki
Collapse
X
-
O ile nie odwołali decyzji, to od 1 maja nastąpi podwyżka cen biletów na wrocławską komunikację. Ponieważ na stronie przewoźnika nie ma jeszcze tych cen, podaję link do artykułu:
Przy okazji, gdyby ktoś chciał odwiedzić browarek w Chrząstawie (otworzą go do tej pory?), to rozkład i cennik jest następujący:
www.sevibus.pl/news/index/tag:Czernica (linia 945).Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-03-19, 16:36.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
Przy okazji, gdyby ktoś chciał odwiedzić browarek w Chrząstawie (otworzą go do tej pory?), to rozkład i cennik jest następujący:
www.sevibus.pl/news/index/tag:Czernica (linia 945).Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
11:40 jak najbardziej dobrą godzina jest, gdyż wg Targeo lokal otwierają o 12.
W poniedziałki zamknięte. Wiadomo, gdy powstanie browar może się to zmienić.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Browar jest jak najbardziej czynny, warzy piwo, tylko na razie nie leje. Ale na fejsie była mowa o jakichś 2 tygodniach w przypadku weizena. Tak więc otwarcie, w sensie rozpoczęcia szynkowania piwa oceniam na mniej niż miesiąc.
Comment
-
-
Rozumiem chęć zobaczenia kolejnego browaru, ale wydaje mi się, że na zlocie będzie co robić....a w dodatku to na wschód od Wrocławia.
Leśnica to zachodnia strona.
Myślę, że co najmniej 30km drogi między punktami. A biorąc pod uwagę komunikację miejską to pewnie z 1,5 godziny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oozz Wyświetlenie odpowiedziRozumiem chęć zobaczenia kolejnego browaru, ale wydaje mi się, że na zlocie będzie co robić....a w dodatku to na wschód od Wrocławia.
Leśnica to zachodnia strona.
Myślę, że co najmniej 30km drogi między punktami. A biorąc pod uwagę komunikację miejską to pewnie z 1,5 godziny.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
W dwie godziny nie obrócicie tam i nazad.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziW dwie godziny nie obrócicie tam i nazad.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziW dwie godziny nie obrócicie tam i nazad.
Ja się tam wybieram w piątek w samo południe.
Comment
-
-
Kiedy będzie można poznać przynajmniej wstępną listę browarów na Festiwalu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziWykłady na Warsztatach kończą się o 14. Wstęp wolny do piwnic w ogóle jest od 16. Więc w tym czasie można podjechać do Chrząstawy. Wstępnie pisał się Piecia, ktoś jeszcze chętny na małą wycieczkę?
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Hmm o jakie bilety pytasz? Komunikacji miejskiej? Chcesz powiedzieć, że w Białymstoku ktoś mógł kupić tysiące biletów jednorazowych i potem przez kilka lat żadna podwyżka już go nie dotyczy? Nie uwierzę.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-03-28, 19:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziHmm o jakie bilety pytasz? Komunikacji miejskiej? Chcesz powiedzieć, że w Białymstoku ktoś mógł kupić tysiące biletów jednorazowych i potem przez kilka lat żadna podwyżka już go nie dotyczy? Nie uwierzę.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment