IX Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie, 12.05.2012 - przymiarki
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Comment
-
Oczywiście, że była rejestracja:
- 2019.06.08 - XVI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - autorska impreza piwowarska Marusi - 2019.06.07-09 - 10. Festiwal Dobrego Piwa - święto piwa na Stadionie Miejskim we Wrocławiu realizowane przez Marusię i CK Zamek, pod patronatem Browar.biz. Zapraszamy!
ale nie oznacza to, że jak ktoś przyjdzie ze swoim piwem, to go wyrzucimy, po prostu nie dostanie upominków, bo już za późno. Piszę o tym, żeby potem jęczenia nie było
P.S. Dla każdego piwowara, który się zgłosił zbyt późno, żeby załapać się na torbę z upominkami, będę miała uniwersalny drobiazg Warsztatowy.
A co do toreb, to miały być tylko z koszulkami, ale się tak fajnie złożyło, że wpadnie tam kilka dodatkówOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2012-05-09, 11:22.Comment
-
Slavoy a masz kaskę dla nas aby uregulować różnicę pomiędzy ceną biletu polskiego busu czyli 5 złotych a ceną pociągu czyli około 100?
Nie każdy am legitymację kolejarską czy zniżki jak Dadek czy legitymację inwalidy jak Krasnodębszczak.
Ja nie jadę tym busem dla przyjemności, jadę z konieczności.. Jeśli tak jest to ta firma długo nie pojeździ chyba, że mają potajemne przyłącze do jakiegoś rurociągu z paliwem
. A ja niestety zniżek kolejowych nie mam już dawno od kiedy zmieniłem miejsce pracy na miejskie tory. Korzystam z dostępnych dla każdego ofert biletowych na kolej a w tym przypadku z Regio Karnetu za 99 zł. Ważny jest w ciągu 2 miesięcy na 3 dowolne doby w kl.1 więc mój przejazd do Wrocławia winiesie mnie 33 zł, powrót tyle samo. Normalny bilet kosztuje 60 zł, ale można jadąc w 2 - 4 osoby skorzystać z oferty wspólnego biletu "Ty i raz, dwa, trzy". Wtedy pierwsza z osób płaci pełny bilet (lub ze zniżką ustawową, jeśli takowa jej przysługuje), a każda następna już ulgowy. Oferty są ważne we wszystkich pociągach PR (czyli także w Inter Regio i Regio Express).
Comment
-
Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Owszem, są takie promocje. Ja zdecydowałem się za późno i jadę za 70 zł (a gdybym nie zmieniał rezerwacji, wyszłoby mi 50 zł). Tak naprawdę jedynym plusem jazdy pociągiem jest dla mnie możliwość zainstalowania się grupą w jednym przedziale. Ale kiedy jadę sam, to dużo bardziej wolę siedzieć w autobusie niż upakowany z obcymi ludźmi, wgapiając się w ich twarze i układając stopy na zakładkę, żeby się nie podeptać.Comment
-
InterCity też zaczęło podążać ta drogą. Tyle, że bilety zaczynają się od 29 zł i dotyczą tylko pociągów klasy EIC i EX, TLKami tak nie pojedziemy. Nazywa się to Super Bilet. Podobno niezły przekręt, bo najtańsze bilety znikają z puli w ciągu minuty od rozpoczęcia ich sprzedaży (30 dni wcześniej). Płatne z góry (najpóźniej 3 dni przed podróżą) i tylko przez internet. Ale teoretycznie da się dojechać pociągiem z Warszawy do Wrocławia za 29 zł.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-05-09, 13:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment