Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
Wyświetlenie odpowiedzi
IX Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie, 12.05.2012 - przymiarki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziChyba o 9, więc zdążymy zrobić zakupy na drogę
Koszulkę twoją brać czy zapomniałeś, że istnieje i mogę ją opylić na aledrogo?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, miałem nadzieję na trzeźwą podróż...
Koszulkę twoją brać czy zapomniałeś, że istnieje i mogę ją opylić na aledrogo?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Oczywiście, że była rejestracja:
- 2019.06.08 - XVI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - autorska impreza piwowarska Marusi - 2019.06.07-09 - 10. Festiwal Dobrego Piwa - święto piwa na Stadionie Miejskim we Wrocławiu realizowane przez Marusię i CK Zamek, pod patronatem Browar.biz. Zapraszamy!
ale nie oznacza to, że jak ktoś przyjdzie ze swoim piwem, to go wyrzucimy, po prostu nie dostanie upominków, bo już za późno. Piszę o tym, żeby potem jęczenia nie było
P.S. Dla każdego piwowara, który się zgłosił zbyt późno, żeby załapać się na torbę z upominkami, będę miała uniwersalny drobiazg Warsztatowy.
A co do toreb, to miały być tylko z koszulkami, ale się tak fajnie złożyło, że wpadnie tam kilka dodatkówLast edited by Marusia; 2012-05-09, 11:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziSlavoy a masz kaskę dla nas aby uregulować różnicę pomiędzy ceną biletu polskiego busu czyli 5 złotych a ceną pociągu czyli około 100?
Nie każdy am legitymację kolejarską czy zniżki jak Dadek czy legitymację inwalidy jak Krasnodębszczak.
Ja nie jadę tym busem dla przyjemności, jadę z konieczności.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziŻe co??? Nie powiesz mi, że cena biletu z Wawy do Wrocka to 5 złJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJakby co ja mam mieć koszulkę, jeśli nie zgłosi się po nią właściciel to będzie jak znalazł. Jest piwna ale nie warsztatowaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Owszem, są takie promocje. Ja zdecydowałem się za późno i jadę za 70 zł (a gdybym nie zmieniał rezerwacji, wyszłoby mi 50 zł). Tak naprawdę jedynym plusem jazdy pociągiem jest dla mnie możliwość zainstalowania się grupą w jednym przedziale. Ale kiedy jadę sam, to dużo bardziej wolę siedzieć w autobusie niż upakowany z obcymi ludźmi, wgapiając się w ich twarze i układając stopy na zakładkę, żeby się nie podeptać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że to ta zamówiona przeze mnie M-ka ze Strefy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziPowie, bo za tyle można kupić bilet. Jest pula biletów za 5 złotych, za 10 itp. Jakby kupować dziś na tą trasę to już będzie po 40 w jedną stronęLast edited by Pendragon; 2012-05-09, 13:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment