Gratulacje dla wszystkich a w szczególności zwycięzców w kategorii weizenbock
Regulamin VII Konkursu Piw Domowych IX WWP, 12.05.2012
Collapse
X
-
Wyniki konkursu są oczywiście dostępne również na stronie Warsztatów wrowar.pl
Nagrody i dyplomy powoli się pakują. Metryczki dla tych, którzy odpadli w eliminacjach, opracuję jeszcze w tym tygodniu
Comment
-
-
Rozszerzenie uwag dotyczących nagród:
Nagrody rzeczowe od sklepów piwowarskich Browamator i Homebrewing oraz firmy Spomlek będą wysyłane przez sponsorów na podstawie danych adresowych podanych im przez organizatorów KPD. Adresy zostaną podane 21.05.2012.
Pozostałe nagrody rzeczowe będą wysłane wraz z dyplomami przez organizatora – Agnieszkę Wołczaską – Prasolik. Przewidywany termin realizacji: najpóźniej do 31.05.2012
Realizacja nagród na podstawie otrzymanych voucherów – po wcześniejszym kontakcie ze sponsorem nagrody.
Realizacja wizyt w browarach Lwówek lub Ciechan – po wcześniejszym kontakcie z organizatorem KPD Agnieszką Wołczaską-Prasolik.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMetryczki dla tych, którzy odpadli w eliminacjach, opracuję jeszcze w tym tygodniu
Wiem, że trochę upierdliwy jestem, ale taka ocena przez sędziów i metryczka to był dla mnie podstawowy powód wysłania piwa na konkurs. A że za kilka dni chcę uwarzyć być może jedynego w tym roku weizenbocka, to chciałbym wiedzieć co próbować poprawić...Pozdrawiam, Sebastian
Browar HYRNIAK, rok zał. 2011
ilość warek: 20+
Polecamy: Noclegi w Bieszczadach
Comment
-
-
Metryczki będą w najbliższym czasie czyli nie wiadomo kiedy.
Niestety kolega Rafał nas olewa. Coż, sam sobie wyrabia opinię.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTrochę cierpliwości, nie samym konkursem człowiek żyje
pozdrawiam niezmiernie serdecznie
fentel
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fentel Wyświetlenie odpowiedzitu nie o konkurs chodzi, nie o puchary i dyplomy.... ale szacun dla początkujących piwowarów którzy liczą na obiektywną ocenę ich wypocin piwnych.
pozdrawiam niezmiernie serdecznie
fentelMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Mam nadzieję, że Browarzyciel w ten weekend już zakończył pisanie metryczek. Weźcie pod uwagę, że to nie jest łatwa praca i w dodatku czasochłonna, a to nie jest Rafała główne zajęcie.
Metryczki "eliminacyjne" tak jak obiecałam zostaną sporządzone po powrocie do mnie od Browarzyciela dokumentów konkursowych. Wysłałam już większość nagród i dyplomów - 2 osoby czekają, bo dla I miejsc mam dodatkowe niespodzianki, które miałam odebrać wczoraj, jednak okazało się, że jeszcze nie zostały dostarczone gdzie trzeba
Doszły mnie słuchy, że sklepy, które ufundowały nagrody rzeczowe jeszcze ich nie wysłały - będę monitować.
Comment
-
-
Uff... A już myślałem że tylko mnie interesuje metryczka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA to przepraszam, jak dla początkującego to metryczka natychmiast
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksMam nadzieję, że Browarzyciel w ten weekend już zakończył pisanie metryczek. Weźcie pod uwagę, że to nie jest łatwa praca i w dodatku czasochłonna, a to nie jest Rafała główne zajęcie.
Być może warto w przyszłości zamieścić w regulaminie konkursu punkt:
"Wszyscy uczestnicy konkursu otrzymają metryczki w terminie do 4 tygodni od dnia ogłoszenia wyników."
I już nikt by się nie burzył. W każdym razie przez miesiąc organizatorzy mieliby spokój.Pozdrawiam, Sebastian
Comment
-
-
Ale żeście się uparli na te metryczki
Są konkursy gdzie nie ma wcale metryczek i na takie nie wyślecie piwa?
Gdyby Marusia zamieściła w regulaminie info o terminie wysłania metryczek to dopiero byście po Niej jechaliMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziAle żeście się uparli na te metryczki
No i już przed konkursem była informacja że metryczki będą.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziSą konkursy gdzie nie ma wcale metryczek i na takie nie wyślecie piwa?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziGdyby Marusia zamieściła w regulaminie info o terminie wysłania metryczek to dopiero byście po Niej jechaliPozdrawiam, Sebastian
Comment
-
-
Aj tam, miesiąc i już gadacie że długo? Ja od grudnia czekam na metryczkę z Krakowa.
Comment
-
Comment