- 2019.06.08 - XVI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - autorska impreza piwowarska Marusi
- 2019.06.07-09 - 10. Festiwal Dobrego Piwa - święto piwa na Stadionie Miejskim we Wrocławiu realizowane przez Marusię i CK Zamek, pod patronatem Browar.biz.
Zapraszamy!
Proponowany układ szkolenia, w tym temacie prosimy o uwagi, czy jest jakiś punkt, który chcielibyście dodać/odjąć. Jak już ustalimy co i jak, to pora się będzie zapisywać, dam sygnał do startu na zapisy
Cena szkolenia to 20 zł (wiem, że miało być 25 zł za całość, ale...
Wklejam w nowym poście, żeby każdemu zapisanemu się w oczy rzuciło, że pora płacenia przyszła
Począwszy od tego roku wprowadzamy do Warsztatów Piwowarskich poważny element edukacyjny dla piwowarów. Do tej pory WWP miało raczej profil stawiający na zachętę do warzenia...
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...
Comment