W najgorszym i awaryjnym razie mogę w piątek przyjąć jakieś butelki do swojego "lochu" na Złotnikach. Miejsca tylko w piwnicy mam niedużo, i trzeba to jakoś w sobotę i tak dostarczyć (tyle że w 15 minut można ode mnie dojść nawet na piechotę, próba jazdy na lesnicę samochodem jest skazana z góry na niepowodzenie )
IX WWP - piwowarzy z piwem do degustacji
Collapse
X
-
Mam nadzieję, że tym razem nikomu nie zaginęły torby z upominkami
Przepraszam wszystkie Panie, że nie dostały t'shirta w tym roku. No i koszulki miały być koloru oliwkowego Już ja sobie porozmawiam z wykonawcami. Kremowe logosy na jasnozielonym tle to po prostu rewela, full dyskrecja, nic nie widać
Comment
-
-
aha, dzięki za info. Tak z ciekawości sprawdziłem i okazało się, że strona w budowie i to nie troszkę zaskoczyło. Poczekamy zobaczymy.
p.s.
Co do koszulek, to już mogły być oczojebne pomarańczowe, były by mniej dyskretne - loga w tym kolorze i tak by nie było widać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziKoszulka w sam raz na roboty ogrodowo-leśne, nie marudzić!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA wiecie coś o tym chmielu, Aramisie? Ja z grubsza popatrzyłem i wygląda tak że opis w j. angielskim nieco odbiega od tego, dostępnego na stronie allegrowej dystrybutora
Comment
-
Comment