Bardzo marnym piwowarem to ja jestem. Przyjdź, ustalimy kto bardziej.
2012.10.20 - Lublin, Turniej Piwa i Wina Domowego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziA jak ktoś nie jest piwowarem (albo bardzo marnym piwowarem) też może się pojawić?To beer or not to beer?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Elvispres Wyświetlenie odpowiedzimoże, ale musi przynieść parę butelczyn, żeby sprawdzić czy mówi prawdę o swojej piwowarskiej marności
Dlatego pojawić się mogę tylko i wyłącznie w roli widza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziA mnie ciekawi czy już dużo piw jest zgłoszonych?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDo końca pracowaliśmy nad promocją, więc nie wiem ile się w ostatniej chwili zgłosi. Grzesiek dysponuje listą już zgłoszonych. W miarę możliwości napisze. A dlaczego pytasz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziA mnie ciekawi czy już dużo piw jest zgłoszonych?To beer or not to beer?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Elvispres Wyświetlenie odpowiedziNie jestem w stanie powiedzieć ile będzie zgłoszeń, gdyż nie dostałem od większości uczestników potwierdzeń - na pewno będzie ponad dwadzieścia.Last edited by MarcinKa; 2012-10-19, 21:02.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziNo to trochę się napracujemy przy ocenianiuMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Kilka osób, które brało udział w szkoleniach sensorycznych zgłosiło swoją chęć uczestnictwa w jury. Swoich przedstawicieli zgłosili także organizatorzy i sponsor. Skład jury nie został zamknięty, a i przewodniczący nie zostali jeszcze wybrani spośród zgłoszonych kandydatur.
Comment
-
Comment