Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sailor
Wyświetlenie odpowiedzi
Zagadka z lodówką
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kkuuba512 Wyświetlenie odpowiedziProponuje żebyś wygrał całą lodówkę a nie połowę ;>
wystarczy pójść do sklepu i kupić jedno piwo i dostanie ulotkę która zobowiązuje do brania udziału w konkursie trzeba tylko znaleźć sklep z takim piwem i po wszystkimLast edited by ART; 2012-10-08, 20:40.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJa pierdykam, Kompanii nie stać na normalną reklamę? Co za kaszana marketingowa.
Może chodzi bardziej o popularyzację takich piw z "wyższej" półki w mniejszych miastach, gdzie ludzie nie mają dostępu do czegoś ciekawego, albo przynajmniej ciekawszego niż standard.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJa pierdykam, Kompanii nie stać na normalną reklamę w mediach? Co za kaszana.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJesteś organizatorem tego konkursu?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że cel jest nieco inny, biorąc pod uwagę miasta w jakich pojawiły się promocyjne lodówki. W takim np Krakowie są tylko 2, w większych miastach praktycznie brak. Za to w małych mieścinach jak moja, są często i gęsto, w Bochni w sumie 2 sztuki.
Może chodzi bardziej o popularyzację takich piw z "wyższej" półki w mniejszych miastach, gdzie ludzie nie mają dostępu do czegoś ciekawego, albo przynajmniej ciekawszego niż standard.Last edited by ART; 2012-10-08, 21:02.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
I jak wygrał ktoś lodówkę ? Szklanek ponoć było 327 - oficjalny komunikat, czyli liczyły się wszystkie, pokale również.
Zwycięzcy są powiadamiani od środy do piątku, nie ukrywam, że liczę na wygraną bo w swoim sklepie obstawiłem 326, więc dość blisko, pytanie tylko ile inni klienciDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
Comment