kieliszek PALM'a

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yendras
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.12
    • 2052

kieliszek PALM'a

W poznańskim "Piotrze i Pawle" przy zaklupie dwóch flaszek 0,3 PALMa otrzymuje się firmowy kieliszek (taki normalny, pękaty, jaki do PALMa podają w knajpach).
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Bardzo Stara Promocja Mój kielich pokrywa się kurzem, bo rzadko piję Palma z "flachy", skoro mogę lanego.
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• StaryKocur
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.01
      • 1521

Kielich ładny, a jakoś nie cieszy się wzięciem na giełdzie.
      Kto to wie, dlaczego?

SK
      Piwo pite z umiarem
      nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

Related Topics

Collapse

• Warzywo
        Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą
        Warzywo
        Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
        Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
        2020-02-03, 10:25
      • kaczka116
        Cztery Ściany, Palma
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2019-08-18, 19:47
      • pebejot
        Gruzja, Tbilisi, Irakli Abashidze 22, Number 8 Craft Beer Club
        pebejot
        Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
        Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
        2024-07-01, 05:24
      • ART
        Szwecja, Karlskrona, Ronnebygatan 38, The Fox And Anchor
        ART
        Wielokran z ok. 30 pipami, mają tutaj lane m.in. piwa ze swojego nowopowstałego za ścianą browarku - Imperial Brygghus. W zestawie kranowym są dwie brytyjskie pompy na ejle.

Lokal ma trochę dziwaczny klimat - główna sala stylizowana na angielski pub, więc ciemne drewno, przygaszone...
        2023-10-15, 18:37
      • dadek
        Czechy, Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
        dadek
        To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
        2022-09-08, 02:08
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...