W poznańskim "Piotrze i Pawle" przy zaklupie dwóch flaszek 0,3 PALMa otrzymuje się firmowy kieliszek (taki normalny, pękaty, jaki do PALMa podają w knajpach).
kieliszek PALM'a
Collapse
X
-
Bardzo Stara PromocjaMój kielich pokrywa się kurzem, bo rzadko piję Palma z "flachy", skoro mogę lanego.
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) -
Kielich ładny, a jakoś nie cieszy się wzięciem na giełdzie.
Kto to wie, dlaczego?
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
Related Topics
Collapse
-
Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...-
Channel: Warszawa
2020-02-03, 10:25 -
-
-
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...-
Channel: Gruzja
2024-07-01, 05:24 -
-
Wielokran z ok. 30 pipami, mają tutaj lane m.in. piwa ze swojego nowopowstałego za ścianą browarku - Imperial Brygghus. W zestawie kranowym są dwie brytyjskie pompy na ejle.
Lokal ma trochę dziwaczny klimat - główna sala stylizowana na angielski pub, więc ciemne drewno, przygaszone...-
Channel: Szwecja
2023-10-15, 18:37 -
-
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment