Do 2 dowolnych Baltik dają szklankę 0,5 l w Składzie Piwa i Alkoholi w Krakowie koło Uniwersytetu Rolniczego przy alei 29 Listopada
2*Baltika + szklanka 0,5, Skład Piwa i Alkoholi w Krakowie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.1 Photo
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-08-16, 14:46 -
-
Witam.
Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
Data: 15. 02. 2020 r.
Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
Czas: w godz. 7,00 - 12,00
Wejściówka 5 zł
Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 09:37 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment