Przy zakupie jednego czteropaku Warki dostaje się szklankę.
Promocje na BP
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPilsner x 4 = kufel.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWidziałem tylko reklamę. W Warszawie.
...a, i jaki Pilsner?Last edited by podswierkiem; 2013-05-15, 10:33."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Wydawało mi się, że skrótowo jest dobrze
Widziałem reklamę na bilbordzie (w Warszawie), że na stacjach paliwowych BP, do czterech piw Pilzner z Pilzna (czeskiego) dodawany jest kufel (całkiem ładny na zdjęciu).
Nie umiem już bardziej wyjaśnić."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Informacja ze stacji BP z Rzeszowa:
szklanka Warka 0,5 l. "Ekipa na swoim" dodawana jest do puszkowego czteropaka, który kosztuje 13,49 zł, natomiast co do kufli Pilsner Urquell można je zdobyć jedynie na wybranych stacjach BP, których liczba jest mocno ograniczona.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedziInformacja ze stacji BP z Rzeszowa:
szklanka Warka 0,5 l. "Ekipa na swoim" dodawana jest do puszkowego czteropaka, który kosztuje 13,49 zł, natomiast co do kufli Pilsner Urquell można je zdobyć jedynie na wybranych stacjach BP, których liczba jest mocno ograniczona.
P.S. Może czas na zmianę tematu: BPiwne promocje"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziZastanawiam się czym wy się tak podniecacie. Czteropakiem produktu pwiopodobnego czy szkłem, które jest warte może 3-4 zł?
Nie szkoda wam czasu na odkrywanie takich epokowych promocji?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
W Bochni na BP do 2sztuk Paulanera (0.4l jasna pszenica, po 4.50zł/szt) szklanka gratis (0.4l, identyczna jak w poprzednim roku na jesień była)Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziW Bochni na BP do 2sztuk Paulanera (0.4l jasna pszenica, po 4.50zł/szt) szklanka gratis (0.4l, identyczna jak w poprzednim roku na jesień była)"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziW Bydgoszczy na BP, przy Fordońskiej, też jest.
Comment
-
Comment