jak na takiego molocha to słaba ta promocja, ale w mniejszych miastach to zawsze coś, bo tam innych sklepów z takimi piwami pewnie brak
LIDL - piwa "regionalne"
Collapse
X
-
Myślę, że naprawdę małe browary miałyby trudności z realizacją zamówień dla całej sieci Lidla.
A swoją drogą, widać kolejne ciekawe posunięcie tej sieci handlowej:
Ostatnia zmiana dokonana przez rohozecky; 2013-05-20, 14:46.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.Comment
Related Topics
Collapse
-
Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"
Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Pozbywam się zestawu, który towarzyszył mi plus minus od początku przygody z piwowarstwem domowym, tj od połowy 2013 roku. Całość 500 złych, poszczególne elementy wycenione poniżej.
W skład zestawu wchodzą:- kociołek elektryczny Lidl LCD z rozwierconą dziurką i skręconym zaworem kulowym
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
Co prawda jeszcze nie otwarte, ale lokal oklejony i kartka wisi o poszukiwanych pracownikach. Na parterze nowego budynku hotelu Weneda.
-
Channel: Opolskie
-
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
-
Browar w Szklarskiej Porębie zainstalowano w istniejącej "od zawsze" Oberży u Hochoła. To piękny, stary, dwupiętrowy dom znajdujący się pod stałym nadzorem konserwatora zabytków. Budulcem był tu kamień, cegły jak i drewno. Niegdyś funkcjonował tu także hotel, obecnie nie ma...
-
Channel: Dolnośląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment