Na Śląsku okol. Katowic promocja Tyskiego . Odbieramy paszport Księstwa Piwnego, zbieramy pkt za zakup piwa i wymieniamy na nagrody ( koszulki, kufle itd.) Więcej szczegółów na stronie ksiestwopiwne.pl . Kolekcjonerzy ze Śląska macie farta bo tylko w tamtym rejonie taka promocja a szkoda
Promocja Tyskiego na Śląsku
Collapse
X
-
Wymiana punktów:
40 pkt - koszulka POLO
40 pkt - bilet na ELKĘ
40 pkt - kufel z personalizacją
48 pkt - bilet do Browarium
100 pkt - pendrive 8 MB
160 pkt - bluza
240 pkt - kufel ceramiczny
360 pkt - kurtka
2000 pkt - organizacja imprezy w Browarze
3000 pkt - kurs kiperski
4000 pkt - wypożyczenie rollbaru z parasolem + 50 litrów piwa w opakowaniu KEG
Daty zakończenia promocji nie ma, organizator ogłosi ją na miesiąc przed planowanym zakończeniem. Za piwo kupione w sklepie (ale chyba nie każdym) 1 pkt, za lane (Tyskie, Książęce, tank) 2 pkt itd., wszystko na stronie podanej w powyższym poście.
Nie wiem jak z pozyskaniem paszportu ale chyba jest za jednorazowe zakupienie jakiegoś produktu Tyskiego.
-
-
Pędrak 8 GB za ponad 250 pln , keg tyskiego za 10k PLN
Tyskie w sklepie warte 1 pkt liczyłem po 2,50 pln.
Zabawny ten konkurs i chyba jedynie o dobrą zabawę chodziłoPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Raczej chodziło o zwiększenie wolumenu sprzedaży.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Piłkarze to mają grać w piłkę a nie kolacyjki mi tu. Nie ma efektów to nie ma jedzenia !Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment