w sklepiku przy Pachońskiego 8a do czteropaku Guinnessa (4x0.33l) za bagatelka 24 zł szklaneczka firmowa z gębą dyni. z racji ceny pewnie jeszcze jest do dostania, ale nie za tę cenę.
Guinness + szklanka
Collapse
X
-
sodom napisał(a)
W niektórych warszawskich knajpach za trzy duże guinnessy, dają taką samą szklankę.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Jutro zajrzę do Katowic tylko gdzie mam szukać?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Jak zawsze dwa razy do roku mamy promocję Guinnessa. Raz na św. Patryka i teraz na helloween. Skanów szklaneczki nie mam, ale mogę dodać, że w knajpkach były też koszulki z tą samą, fosforyzującą facjatą dyni. To jeszcze nic pewnego, ale prawdopodobnie będę miał kilka tych szklaneczek. Jak już się uda je zdobyć dam znać.
Comment
-
-
-
Jeżeli możesz podaj cenę tego zestawu.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
Comment