W sklepie ALMA Karton z 5x0,5l+szklanka za 16,99
Żywiec - "Dopełni wrażen" - 4x0,5l (szklanka gratis)
Collapse
X
-
Comment
-
.Na pytanie dlaczego na e-maila przyszło tylko 13 potwierdzeń a nie 14 za wysłane hasła nie potrafili już odpowiedzieć,dostałem jeszcze odpowiedz ze mogę złożyć reklamacje i tyle.Tak się zastanawiałem czy którakolwiek osób biorących udział w tym pseudo konkursie otrzymała nagrodę
Comment
-
Zestaw, taki, jaki był w Almie widziałem dziś w Toruniu, w Realu w Galerii Copernicus za ok. 17 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Jak dla mnie te rzekome konkursy Żywca to jedna wielka ściema,mam pełne prawo tak pisać po facebookowym konkursie "Otwieracz Żywca" w którym to moje hasło z dnia 14.05 zdobyło główną nagrodę iPada Mini.Nagrodę której nigdy nie otrzymałem,tak jak pewnie większość osób biorących udział w tym konkursie,tak więc szkoda zachodu
Comment
-
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
Related Topics
Collapse
-
Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.1 Photo
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-08-16, 14:46 -
-
Może we Freshmarkecie też. Nie wiem, nie sprawdzałem. Ponoć dostępne trzy dedykowane do pszenicznego, cz.lagera, ciemnego łagodnego. W mojej pobliskiej nie było.
Obecnie w promocji 2 Książęce za 5.50 więc cena nawet ok.-
Channel: Promocje piwne
-
-
Może ktoś zbiera egzotyczne szkło? Szklanka chińskiego browaru TSINGTAO. wysokość około 15 cm, prawdopodobnie lata 90. Chętnie wymienię na coś z browaru Dojlidy lub ewentualnie sprzedam....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-09-04, 21:34 -
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 09:37 -
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment