Tyskie-otwieracz Lecha

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Tyskie-otwieracz Lecha

1 piwo kupując Tyskiego otwieracz dostajesz gratis jak na zdjęciu.Jest jeden bubel kończy się data ważności tego piwaTak wygląda komplet.
    Attached Files
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Promocja z cyklu "doklejanych" - gdy termin spożycia mija dołączają do piwa otwieracze/ szklanki/ zapalniczki itp. ... często nie mające ze sprzedawanym piwem nic wspólnego .

Comment

• bordzio98
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2013.12
      • 5

Każda promocja znajdzie swojego amatora, a przecież kupujemy piwo żeby się napić. Jeśli dodają coś jeszcze to tym lepiej.

Comment

Related Topics

Collapse

• pegie23
        Nowe etykiety Lecha
        pegie23
        Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
        2024-07-05, 21:34
      • albeertos
        Promocja Lecha Pilsa - Weź udział w budowie stadionu!
        albeertos
        Nowa promocja Lecha Pilsa, cytuję szczegóły z ulotki:

"WEŹ UDZIAŁ W BUDOWIE STADIONU!

Z każdego piwa Lech Pils zakupionego w okresie 18.05-30.06.2003, 5 groszy przeznaczamy na budowę nowej trybuny na stadionie Lecha Poznań. Kup piwo Lech Pils (butelkę lub...
        2003-05-21, 08:09
      • pwolak
        Promocja Lecha - bilety na Polska-Anglia
        pwolak
        Nie wiem od kiedy trwa już ta promocja (mam nadzieję że nie dupluję tematu), ale dzisiaj w pubie Belka w Katowicach zauważyłem promocję lecha. Przy zakupie 2 lanych Lechów otrzymuje sie "kupon". Na widocznym miejscu w knajpie widnieje lista, na którą wpisują się uczestnicy i przyklejają...
        2004-08-28, 23:25
      • Audi
        Promocja Lecha Pils "Skarby Wielkopolski"
        Audi
        Ruszyła nowa promocja Lecha Pilsa "Skarby Wielkopolski" do wygrania: Co 2 tygodnie pierwszych 10 osób wygrywa weekendowy pobyt dla dwojga pełen miłych niespodzianek w zabytokowym dworku.Również co dwa tygodnie kolejne 1000 osób otrzymuje wielkopolskie koszulki Lecha Pilsa....
        2004-03-24, 10:42
      • danoc
        Promocja Lecha
        danoc
        Dzisiaj w rozmowie z przedstawicielem KP, dowiedziełem się, że w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej ruszy promocja Lecha. Podobno ma to być promocja bardzo podobna do tej z czerwca.

http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=25267

Jeżeli tylko dowiem...
        2003-10-01, 16:50
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...