W Bochni pojawiła się promocja - 3 piwa - szklanka gratis. Piwo po ok 3.40zł+kaucja. Zauważone w ogólnospożywczych sklepikach osiedlowych, w marketach brak.
Książęce Burgundowe - Szklanka
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kminek18 Wyświetlenie odpowiedziWitam. Widział ktoś w Krakowie ???"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Szklanka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KajusAnt Wyświetlenie odpowiedziJa taką w pubie za free dostałem.
Comment
-
-
Dziś (znowu w Bochni ) spotkałem tą promocję w 3 sklepach sieci Delikatesy Centrum, więc szukajcie u WasDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
W Delikatesach Centrum w mojej miejscowości o takiej promocji nikt nie słyszał.
Przedstawiciel handlowy z Browarów Tyskich zapytany o szklanki powiedział, że ta promocja jest generalnie w sieci Makro i wszystkie sklepy, które tam się zaopatrują otrzymują szklanki. Może dlatego promocja zdarza sie w osiedlowych sklepikach (patrz post 1) a nie ma w marketach.
Comment
-
-
Żeby nie tworzyć nowych tematów dotyczących mało ciekawych piw - wrzucę to tutaj.
W sieci Carrefour od jutra, czyli 2 lipca, do dwóch czteropaków konserwy książęcej można dobrać sobie szklankę w oszałamiającej cenie 0,01zł.
(obrazek mały, więc troszkę szczegółów) dotyczy trzech standardowych "smaków" Książęcego. Puszki 0,44l. Cena szklanki dla zbieraczy niezainteresowanych koncernowym piwem: 7,99zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziTo Książęce w Hiper czy też w Super marketach ?
Comment
-
Comment