Premium to lep na naiwnych, zielone butelki to porażka. Krócej nie potrafię.
Budweiser B:Original z Lidla
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seruos Wyświetlenie odpowiedzi
Nie jestem smakoszem piwa, chociaż różnych piw, również z browarów rzemieślniczych próbuję i lubię wypić coś nowego. Znudziły mi się Żywce, Tyskie, Warki i tak dalej, więc stwierdziłem, że kupie tego Budweisera i zobaczę co to warte. Okazuje się, że piwo jest rewelacyjne, naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyło.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ja ostatnio odświeżyłem sobie kubki smakowe wersją B:Classic. Swoją drogą ten typ nazewnictwa jest moim zdaniem z dupy wzięty. Stwierdziłem że za 2,39 zł dostajemy kawał solidnego piwa, któremu zielona butelka jakoś specjalnie nie przeszkadza. Gdyby tak smakowały polskie piwa w tym samym przedziale cenowym...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mor842 Wyświetlenie odpowiedziJa ostatnio odświeżyłem sobie kubki smakowe wersją B:Classic. Swoją drogą ten typ nazewnictwa jest moim zdaniem z dupy wzięty. Stwierdziłem że za 2,39 zł dostajemy kawał solidnego piwa, któremu zielona butelka jakoś specjalnie nie przeszkadza. Gdyby tak smakowały polskie piwa w tym samym przedziale cenowym...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziZa 2,40 to mam Miłosława z promocji który już jakoś smakuje w porównaniu z tymi zielonymi ale z gustami podobno się nie dyskutujeLast edited by mor842; 2018-05-05, 20:07.
Comment
-
Comment