Uwaga na przeterminowane importy w Żabkach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • apaczu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.10
    • 168

O tak, Żabka i Fresh Market są znane z tego typu zagrywek. Sam widziałem parę razy takie akcje... spotkałem się z tym w kilku sklepach tych sieci. U mnie we Freshu sprzedawali Brackie miesiąc po terminie w normalnej cenie. Nikt nic nie zalepiał... jawnie stało i czekało na klienta Być może wiele zależy od ajenta, ale tutaj widać jest to na ogromną skalę... Tylko ta nazwa - Fresh... nosz urwał nać...

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

We Freshmarketach, przynajmniej w tym w Lubinie na Przylesiu, Lwówek Jankes, Lwówek Belg, Bojan Czarny, Bojan Strażackie po 2 złote w promocji. Daty ważności wrześniowe.

Comment

• Chmielo
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2007.01
        • 128

Czyli wszystko po staremu... Przedwczoraj odwiedziłem ropuchę i zobaczyłem sporo piw w dobrych cenach lub w promocji typu 3 lub 4 za 10 zł. Obejrzałem etykietki i terminy przydatności minęły 2 tygodnie, a w niektórych przypadkach 2 miesiące temu.

Comment

Related Topics

Collapse

• jujooo
          Przeterminowane składniki do piwa BREWKIT
          jujooo
          Witam serdecznie.

Mam pytanie. Chciałbym zrobić piwo z brewkitu używając do tego ekstraktu słodowego. Wszystko mam przygotowane, ale problem w tym, że obie puszki (brewkit oraz ekstrakt) są przeterminowane około dwa lata.

Mam pytanie, czy warto ryzykować z użyciem...
          2023-08-23, 15:14
        • Javox
          Browars, Cracow Pride
          Javox
          Ekstrakt 12.5*, alko 4.7%.

Piana - na dłużej pełna warstewka.
          Lacing - trochę było.
          Gaz - średni.
          Barwa - zamglony, blady pomarańczowy.
          Aromat - owocowość z karmelem (ale jeszcze przed granicą przyzwoitości).
          Smak - słodkawe, "blade" cytrusy,...
          2023-08-11, 15:07
        • Maggyk
          20190927-20190929 23:59 UWAGA! Akcja Inauguracja sezonu!
          Maggyk
          UWAGA! Akcja Inauguracja sezonu!

Złóż zamówienie na kwotę powyżej 200 pln a koszt wysyłki kurierem DPD na teranie Polski zostanie obniżony o 15,99. Koszt dostawy przy przedpłacie przelewem wyniesie zatem okrągłe 0!
          Zamówienia powyżej 200 PLN z opcją dostawy do Wrocławia...
          2019-09-27, 08:26
        • Ahumba
          Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
          Ahumba
          W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
          2025-02-11, 20:31
        • Shedao
          Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
          Shedao
          Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
          2025-01-07, 14:16
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...