Leclerki szaleją. Dziś zakupiłem w Leclerc Bielany Doctor Brew Experimental Double IPA po 2,29 (stoi paleta kartonów, data do 20.02) i Hans Weizen po 1,99 (data 17.06, normalnie na półce, czyli chyba ktoś się rąbnął). Tenczynek Milk stout był po 0,99 zł ale została już tylko cenówka pod pustą półką.
Cześć, członkowie forum.
Nazywam się Pavel, mieszkam na Ukrainie i zbieram puszki po piwie.
W lutym będę w Warszawie pewnego dnia. Chcę kupić puszki po piwie w kolekcji.
Powiedz mi, czy istnieje teraz limitowana seria na sprzedaż: zima, sport lub inne.
Jeśli możesz, pokaż zdjęcia.
Dziękuję bardzo z góry.
Paul
Nie wiem jak w temacie puszek, ale pozostając w głównym nurcie w ursynowskim Topazie na Hawajskiej cztery rodzaje Konstancina za 99 groszy każdy. Warki luty- marzec.
Nie wiem jak w temacie puszek, ale pozostając w głównym nurcie w ursynowskim Topazie na Hawajskiej cztery rodzaje Konstancina za 99 groszy każdy. Warki luty- marzec.
IPY dzisiaj juz nie bylo (co mnie nie dziwi) . Gdyby dorzucili to dajcie znac.
Żabka, Prosta 69 (przy Daszyniaku na wolskim mordorze) - po ewolucji z Freshmarketu wyprzedają do wyczerpania zapasów Lwówka Jankesa za 2.99 a do 19 lutego w ofercie Bojan Strażackie za 2.49. Warki marcowe. Szukajcie na półce i w lodówce.
Leclerc Ursynow
Pacific z Artezana 2,99pln/ 27.02.2019
Orkiszowe z Kormorana 1,99pln/ glownie 25.02.2019
+Tenczyn-wypusty z Tenczynka po 2,19pln z data do kwietnia
Leclerc Ursynow
Pacific z Artezana 2,99pln/ 27.02.2019
Orkiszowe z Kormorana 1,99pln/ glownie 25.02.2019
+Tenczyn-wypusty z Tenczynka po 2,19pln z data do kwietnia
W tym samym markecie obecnie Czarna Wołga (oatmeal stout) z Artezana za 3.99 zł. (warka 03.03.19)
Wciąż ze trzy różne tenczyńskie lagery pomiędzy 1.99 i 2.19 zł. + to:
Auchan Ursynów - Pinta, Czarna Dziura, 5.00 zł., warka do 19.03.19
Leclerc Ursynów - litewskie piwa Vilniaus Alus- ciemne, pszeniczne, jasne niefiltrowane oraz jasne Canis Lupus- wszystko po 2.99 zł. Daty 15.03.19 i 15.04.19. Nie sugerujcie się wyższymi cenami na półce. Przy kasie wskakuje niższa cena.
Ponadto stworzyli strefę na Św. Patryka przy wejściu, trochę zagranicy (m.in. piwa Boyne Brewhouse) i nasze swojskie Irish Beer z Kormorana, jabłonowski Belfast, pseudoirlandzkie Krajany (m.in. seria Bractwo Kurkowe), wszystko w nieco obniżonych cenach.
Comment