Warszawa - piwne promocje :)
Collapse
X
-
Leclerc Bielany, Raduga Arrival (29.12.19) i Raduga Freak (17.01.20) po 2,99 zł. Na półce było po jakieś 12 - 15 szt. -
w White Whale Palatum Saison i ddh ipa po 3 złocisze z datą do 30.11.19Leave a comment:
-
W Biedronkach (przynajmniej tych warszawskich) dalsze przeceny piw, czyszczą magazyny, cała seria Piaseczyńskie po 2.49 zł., seria BeerLab Discoveries- 2.99 zł., Waszczuki- Janusz Moczywąs i Grażyna Sprężyna - 3.99 zł.Leave a comment:
-
Aha i do tego co powyżej napisałem Grimbergen Blonde oraz Blanche po 2.99 zł.Leave a comment:
-
-
Widać ja stolica jest nasycona piwami. U nas nie ma tak spektakularnych przecen.Leave a comment:
-
W stołecznych Biedronkach piwne wyprzedaże.
W tych większych powierzchniowo wybór potrafi być całkiem spory.
Na Kraśnickiej (Targówek) widziałem dzisiaj:
Miłosław Witbier, Stary Browar Kościerzyna Pszeniczne - 2.49
Miłosław Blonde Ale, Bezalkoholowe IPA, Grodziska APA, Jabłonowo Miodowe Love, Bojan Pszeniczne, Waszczukowe Desitka, Staropolskie Chmielne oraz Dworskie - 2.99
Miłosław Czarne Whisky Wood, Żywiec Porter (0,33 l.) - 3.49
Miłosław Koźlak, Sosnowe APA- 3.99
Tyle spamiętałem, może być coś tam więcej.
Piwa poutykane w kilku zakamarkach sklepu także trzeba trochę poszukać.
Sporo cenówek brak, trzeba sprawdzać w czytniku.Leave a comment:
-
PiP na Targówku koło Ikei
Żywiec APA - 1,99 zł plus kaucja 0,50 (data 27.10.2019)Leave a comment:
-
-
To nie Warszawa, ale blisko
Auchan Piaseczno - Pinta Imperator Sherry Oloroso przeceniony na 12,99 - jeszcze kilka sztuk stało około godziny 11.Leave a comment:
-
W tym markecie losowe doliczanie kaucji w obrębie tego samego browaru zdarza się częściej. Bojan jest dobrym przykładem.
Faxe IPA może być w tej cenie 2.79 także w innych Auchan. W M1 też widziałem.Leave a comment:
-
Też tam dziś byłem.
Takie promocje zauważyłem:
Browar Fortuna: Miłosław Pilzner, Niefiltrowane, Marcowe, Blonde Ale - przy zakupie trzech sztuk 2,49 zł za sztukę (+0,50 kaucja), można mieszać.
Browar Spółdzielczy: Flagowe 3,99, Rożkowe - 3,99 zł.
Browar Kamionka: Konstanciny Żytnie 3,98, Z Dębowej beczki 3,98, APA 4,75, IPA 4,75.
Na Golemy również obniżki po 2-3 zł ale nie zanotowałem.
Browar Bojanowo: Tradycyjne 2,79 (+0,50 kaucja), AIPA 6,09 (ale "zapominają" doliczać kaucji).
Leave a comment:
-
Auchan Wola Park
Faxe Mosaic IPA (puszka, warka do maja 2020) - 2.79 zł.
Szukajcie na najniższej półce, widziałem dziś wieczorem pełną zgrzewkę, około 20 sztuk.Leave a comment: