Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa - piwne promocje :)
Collapse
X
-
-
-
Imperium Prunum za 25,59/0,375 l, a w Bierhalle Arkadia od 16.01 na kranie Porter za 8 zł/litr! Ciekawe czy to miejscowa warka czy dowieziony z Poznania? W każdym razie jeszcze w Arkadii nie było. Jakby równo rok temu ktoś powiedział, że będzie w takiej cenie w Bierhalli to chyba by do niego wezwali karetkę z psychiatryka.
Poza Porterem na kranach obecnie:
- Pils
- Pszeniczne
- Marcowe
- Koźlak
nieustannie wszystkie w jednej cenie 8 zł/litr do naczyń własnych klienta.Last edited by dadek; 2021-01-20, 01:26.
Comment
-
-
To może być poznański. Przed świętami pojawił się w pyrlandii w butelkach. Płaciłem 8.99 za 0,5 l. Lekko mnie zawiódł, cienkuszek taki, bez głębi smaku, ale za takie grosze w W-wie to można spokojnie brać.
Obecnie ponownie w Lidlach promocja 8 w cenie 4. Tylko kupon tym razem wyskakuje w aplikacji losowo, nie każdemu. Ważny do 23 stycznia.
Komes czy Bojan Porter tam gdzie jeszcze można znaleźć wychodzą wtedy po 2.30-2.50.
Comment
-
-
Leclerc Ursynów, promocja na piwa z browaru Herrnbräu z Ingolstadt:
- Jantar Bursztynowe 2,99 (data do 18.12.2021)
- Jantar Pszeniczne 3,49 (28.05.2021)
- Koźlak 3,49 (18.12.2021)
Stały na paletach w kartonach. Butelki klasyczne NRW niby niezwrotne ale po odmoczeniu etykiet można jeszcze obniżyć sobie cenę zwracając je w specjalistyku
Poza tym Bojan Fajrant za 1,49 (+0,50 kaucja), data do 15.03. 2021 jednak na półce zostało kilkanaście butelek.
-
👍 1
Comment
-
-
W Carrefour Złote Tarasy (w innych nie widziałem tej promocji) znów 4-pak Miłosławia w rewelacyjnej cenie 6,99 zł + 2,40 kaucja za butelki (które od jakiegoś czasu można oddawać w dowolnej ilości bez żadnych paragonów). W zestawie:
- Chmielowy Lager
- Niefiltrowane
- Bezalkoholowe IPA
- Bezalkoholowy Witbier
Wychodzi 1,75 zł za piwo, taniej już chyba nie można
-
👍 1
Comment
-
-
Delikatesy Szop, dawne K&M (sklep spożywczy) oraz Alkoszop (sklep monopolowy)- oba położone róg Nowolipek i Al. Jana Pawła II (ten sam właściciel) - zestaw cztery Komesy: Porter, Potrójny, Poczwórny i Imperial IPA+pokal za 23.99 zł. W Delikatesach nie doliczyli mi kaucji. Dodatkowo można kupić Komesa Porter Sherry Oloroso za 7.99 zł. Daty odległe, piwa świeże.
Kilkanaście kartoników łącznie w obu sklepach stoi.
Last edited by kosher; 2021-11-24, 21:25.
Comment
-
-
-
Hala Banacha- piwa z Browaru Błonie- seria Kampinoskie: Sosnowe, Podwójnie Chmielone- 2.99 zł., Niefiltrowane- 3,79 zł. Daty ważności kilku miesięczne. Sporo tego towaru na półkach.
Niby promocja, ale więcej te piwa nie są warte, jasne lagery z Błonia tłuczone do marketów pod kilkoma różnymi etykietami niebezpiecznie blisko smakowo ocierają się już o zwykłe koncerniaki.
Last edited by kosher; 2021-12-16, 20:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziNiby promocja, ale więcej te piwa nie są warte, jasne lagery z Błonia tłuczone do marketów pod kilkoma różnymi etykietami niebezpiecznie blisko smakowo ocierają się już o zwykłe koncerniaki.
Comment
-
Comment